ylatyla parašė:
merginos, ar kam rado ketonų? aš naudoju daug angliavandenių, net per daug, manau- daug vaisių, nevengiu saldumynų, o ketonų vis tiek rado..Jei Jums taip buvo, ką …
Skysciu jums truksta reiskia.
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįylatyla parašė:
merginos, ar kam rado ketonų? aš naudoju daug angliavandenių, net per daug, manau- daug vaisių, nevengiu saldumynų, o ketonų vis tiek rado..Jei Jums taip buvo, ką …
Skysciu jums truksta reiskia.
Klinikų gydytojų straipsnis apie GD, insuliną ir gliukozės pavojus vaikui:
https://www.kaunoklinikos.lt/apie-mus/naujienos/nesciuju-diabetas-ka-svarbu-zinoti.html
GD nustatomas daugiau moterų, nes normos buvo sumažintos nuo 5.6 berods iki 5.1, todėl dabar daugumai yra diagnozuojama.
Tūla parašė:
Rodote Tėvų darželį ir archyvą iki 2021 metų. Tai jau nauji laikai, ir tema prirašyta ir pabaigta naujesniais laikais. Ir statistika, kad 33 procentai nėščiųjų, yra…
Tai o matot, kada tema sukurta? 2010. Ta prasme, gyvenkit ramiai ir neieškokit, nestresuokit ten, kur nereikia. Buvo gd, yra ir bus. Tam tikros ligos nebuvo garsinamos ir dažnos dėl gyvenimo būdo. Prieš dar dešimt metų nelabai dar kas ir apie panikos atakas šnekėjo, bet jos buvo.
deimantenei parašė:
Klinikų gydytojų straipsnis apie GD, insuliną ir gliukozės pavojus vaikui:
https://www.kaunoklinikos.lt/apie-mus/naujienos/nesciuju-diabetas-ka-svarbu-zinoti…
Nu tikiuosi viskas bus gerai. Man po valandos buvo 0.7 virs normos. Paskui grizo i normos ribas. Save guodziu, kad mano sportine mityba ir sportas man pades. 😂 keista buti sporto klube vienintelei nesciajai su pilvu. 😂 grizau prie tokios rutinos susirinkti bent 100-140g baltymu per diena, tai jau matau kaip petukai ir bickes grizta po pirmo vemimo trimestro. 😂
Ermelinda parašė:
Tai o matot, kada tema sukurta? 2010. Ta prasme, gyvenkit ramiai ir neieškokit, nestresuokit ten, kur nereikia. Buvo gd, yra ir bus. Tam tikros ligos nebuvo garsina…
Tema sukurta 2010 metais. 250 temos puslapių (pusė temos) prirašyta iki 2016, t.y. per 6 metus. Kai dabar, paskutinės 500 puslapių temos, prirašomos per dvejus metus. 😅 Ir ne, forumai tikrai nepasidarė daug labiau populiarūs. Dabar didžioji dauguma dalyvių sulindę į facebook grupes.
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/apie-gestacini-diabeta
Tūla parašė:
Tema sukurta 2010 metais. 250 temos puslapių (pusė temos) prirašyta iki 2016, t.y. per 6 metus. Kai dabar, paskutinės 500 puslapių temos, prirašomos per dvejus metu…
Gal žmonės pasidarė įtarūs, žiūrėkit, kiek jūsų rašymo gaunasi, o kiek tokių, kaip jūs jau buvo
ylatyla parašė:
Skysčiai, skysčiai ir dar kartą skysčiai. Turite išgerti nemažiau kaip 2l per dieną. Asmeniškai man labai padėjo rehidronas, nusipirkite
Gerdavau 1-1,5l vandens ar arbatų ir 1l rehidrono. Nepamirškit, kad kavos, sriubos ir pan. prie skysčių nesiskaičiuoja.
Bella_ parašė:
Skysčiai, skysčiai ir dar kartą skysčiai. Turite išgerti nemažiau kaip 2l per dieną. Asmeniškai man labai padėjo rehidronas, nusipirkiteGerdavau 1-1,5l vandens …
Ačiū, tik kur tiek skysčių įtalpint???
mane dar dusulys kankina, prigėrus išvis atrodo uždusiu. Bandysiu
ylatyla parašė:
Ačiū, tik kur tiek skysčių įtalpint???mane dar dusulys kankina, prigėrus išvis atrodo uždusiu. Bandysiu
Taip ir gaunasi, kad visą dieną nieko daugiau neveikiat, o tik geriat ir myžčiojat
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai