Teja2 parašė:
Buvau sia savaite pas savaja midwife ir klausiau apie si tyrima. Ji sake, kad jie sio tyrimo rutininiuose patikrinimuose neatlieka, nes nemano, kad tai yra butina. …
as jau ir uzsisakiau,aciu uz informacija
Teja2 parašė:
Buvau sia savaite pas savaja midwife ir klausiau apie si tyrima. Ji sake, kad jie sio tyrimo rutininiuose patikrinimuose neatlieka, nes nemano, kad tai yra butina. …
as jau ir uzsisakiau,aciu uz informacija
Rūtelėlė parašė:
Hmmm.. Įdomiai.. O tai negalėjo truputį nuleisti yo vandens ir "dapilti" šalto? Aš kai gimdžiau vandenyje, tai visada šalia manęs plaukiojo toks termometriukas, o …
na as i ligonine atvykau 16:10 ir apie 16:30 jau gulejau vonioje...Ir taip prabuvau iki 20:00(tada keitesi pamaina,o iki tol tik ibegdavo paklausti kaip kas ir viskas). Tada prasidejo visi pildymai popieriu na, o man saremiai buvo jau kas 3-4min jau galvojau,kad tuoj bus
Beja i ligonine atvykau su 5cm atsiverusia gimda...Apie 20:30 mane patikrino ir vistiek buvo tie patys 5cm
Patikrino vandeni ir jis buvo 40 laispsiu o turejo buti 37 laipsniai...Tai man gavosi taip, kad maziukas pradejo kilti aukstyn, o saremiai dazneti
Tai mane ant kamolio sodino ir viskas susitvarke...Ir 23:00 jau vuvo 8cm
Dar sake gryzti i vandeni, bet as jau nebejau...
debeselis123 parašė:
na as i ligonine atvykau 16:10 ir apie 16:30 jau gulejau vonioje...Ir taip prabuvau iki 20:00(tada keitesi pamaina,o iki tol tik ibegdavo paklausti kaip kas ir visk…
Jūs TIK 4 valandas prabuvot su 5 cm, o aš net parą (dar kiek daugiau) su 1 cm ir skausmingais sąrėmiais
Man nei sėdėt, nei gulėt nepatiko, tad visą laiką pravaikščiojau, kad tik paspartint viską, bet buvo, kaip buvo
Antrą kartą turbūt nelipčiau į vandenį, kol nebūtų atsivėrę kokie 5 cm, bet gimdyt - tikrai taip
Rūtelėlė parašė:
Jūs TIK 4 valandas prabuvot su 5 cm, o aš net parą (dar kiek daugiau) su 1 cm ir skausmingais sąrėmiais![]()
As irgi labai norejau vandeny gimdyt, bet va kad jegu nebeturejau daeiti
putkutkute parašė:
o kaip pasidaryti ta testa namie?
Paprastai, bus instrukcija kaip ji atlikt
Teja2 parašė:
o jisai mokamas? raso kad 35svarai
vaiva22 parašė:
o jisai mokamas? raso kad 35svarai![]()
![]()
Siais laikais viskas mokama
vaiva22 parašė:
o jisai mokamas? raso kad 35svarai![]()
![]()
jis ir lt mokamas.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai