Veziuke parašė:
jis tau neiskrites? tai lauk kol iskris, o jei tai nuolatinis, tai zinoma eik.
tai neiškritęs jau visus 21 metus..
reiškias ten nėra p apačia naujo dantuko šaknies. Nu odontologiniai bajeriukai žodžiu.. :))
Veziuke parašė:
jis tau neiskrites? tai lauk kol iskris, o jei tai nuolatinis, tai zinoma eik.
tai neiškritęs jau visus 21 metus..
reiškias ten nėra p apačia naujo dantuko šaknies. Nu odontologiniai bajeriukai žodžiu.. :))
Myrkt parašė:
As turiu ta kortele ir uzciuopiu su liezuviu skilute, bet kai nuejau pas nhs dantista, pasake, kad ten nieko nerabet as jauciu 100% kad ten skyle ir nemaza
![]()
Jau pas anglus dantistus eit tai tolygu savizudybei manau
Pati neesu ejus, bet sesuo ejo, beja pas lietuve, tai taip sutvarke, kad tik pinigus nulupo o naudos jokios. Laukiu vasaros kada galesiu LT pas dantiste nueiti. Neturejau problemu su dantukais, bet po nestumo galvoju reiks nueit pasitikrint, gal ir pataisyt jau reikes. Tad kol butinybes nera tai sakiau UK neduosiu niekam tvarkyt dantu
As irgi buvau susidurus su tais nhs dantistais, kai 5 men buvo, man atrodo. Buvo pliomba iskritus, o po ja buvo atviras nervas, tai ten reikejo tik praplauti skyle, issausint ir uzdet paprasta pilomba, tai man nei praplove nei ka, tik tep slep ir uzdejo ant virsaus. O po to ir prasidejo, mikrobus ten man uzdare, tai padare blogiau, o pries tai man neskaudejo. Kankinausi su didziausiu skausmu ir po tokios atrkcijos turejau grist i LT pas savo dantiste.
Fantasy parašė:
As irgi buvau susidurus su tais nhs dantistais, kai 5 men buvo, man atrodo. Buvo pliomba iskritus, o po ja buvo atviras nervas, tai ten reikejo tik praplauti skyle,…
o man laaabai dideli skausmai dantu buwo, pfiu pfiu kolkas aprime, tai HNS nuvariau ale jau emergency , bet zodziu nieko wisai nepadare, sake, kadangi nescia, nieko negalim daryt . Teks eit po to kai lelius gims ;)
martulinka parašė:
o man laaabai dideli skausmai dantu buwo, pfiu pfiu kolkas aprime, tai HNS nuvariau ale jau emergency , bet zodziu nieko wisai nepadare, sake, kadangi nescia, nieko…
ai , beja -antibiotiku israse ;)
martulinka parašė:
ai , beja -antibiotiku israse ;)![]()
O paracetamolio nesiule gert?
Jie nuo bet ko paracetamoli siulo gert, bus depresija sakys gerk paracetamoli, uzkietes viduriai - paracetamolis
Zodziu... Ir juokas ima ir verkt kartais norisi
martulinka parašė:
o man laaabai dideli skausmai dantu buwo, pfiu pfiu kolkas aprime, tai HNS nuvariau ale jau emergency , bet zodziu nieko wisai nepadare, sake, kadangi nescia, nieko…
Tai ar tau praejo skausmas? Antibiotikai gal padejo?
Tai va, butent, kad jie cia nieko niesciosioms negali daryt, o man uzdejo, nes ten tik ale kaip cementas buvo, be jokiu vaistu, todel toki naudot galejo, kad uzdengt skyle.
Olaiwa69 parašė:
O paracetamolio nesiule gert?Jie nuo bet ko paracetamoli siulo gert, bus depresija sakys gerk paracetamoli, uzkietes viduriai - paracetamolis
Zodziu... Ir ju…
taip, kas be ko ;) jau kiek gertas tas paracetamolis ;D o karta juo net wemiau , kai buwo nestuminis pykinimas, kai grizau is ligonines, nieko , danties net nepatikrine(nors atveze greitoji, nes jau nebegalejau sau wietos rast, skaudejo labai labai stipriai ) pasake -paracetamolis, nes zinoma, bijojo, kad nezinojau 100% nescia ar ne, nieko kito jie negalejo pasiulyt ..likau sokiruota, nesupratau ko is wiso atwaziawau , ...teko kviestis vos ne uz paskutinius taxi ir waziuot atgal namo ...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai