Sunflower_sky parašė:
Šiandien baigiau skaityti S. Pinborough "Ydingas ratas". Labai greitai susiskaitė, įdomi ir begalo netikėta pabaiga. Bet ta pabaiga kartu man pasirodė ir šlykšti, i…
Man tokius jausmus sukėlė knyga "kauliukų žmogus"
Sunflower_sky parašė:
Šiandien baigiau skaityti S. Pinborough "Ydingas ratas". Labai greitai susiskaitė, įdomi ir begalo netikėta pabaiga. Bet ta pabaiga kartu man pasirodė ir šlykšti, i…
Man tokius jausmus sukėlė knyga "kauliukų žmogus"
Moniqs parašė:
Man tokius jausmus sukėlė knyga "kauliukų žmogus"![]()
Sudominot😀Pasiskaičiau aprašymą,norėčiau perskaityti.
Nors ir pasibjaurėjau '"Ydingo rato" pabaiga, vis tiek man įdomios tokio tipo knygos😀
Sunflower_sky parašė:
Sudominot😀Pasiskaičiau aprašymą,norėčiau perskaityti.
Nors ir pasibjaurėjau '"Ydingo rato" pabaiga, vis tiek man įdomios tokio tipo knyg…
Iškart sakau, knyga pošlykštė
bet tokią parašyti ne kiekvienas galėtų 😅 pasidalinkite kaip patiko, jeigu skaitysite!
Sunflower_sky parašė:
Skaiciau ☺, man visai patiko. BET pabaiga pribloske , daznai prisimindavau sia knyga..
Kam patinka tokios psichologines knygos tai perskaiciau penki elementai ir 5 meiles kalbos, labai paprasti, elementarus dalykai, bet net nesusimasciau niekad apie tai, labai lengvai susiskaite
ir labai daug dalyku galima pritaikyti gyvenime is siu knygu
dabar pradejau mero lygiosios trunka akimirka
Lovely... parašė:
Be cenzuros, stebino stipriomis emocijomis ir atvirumu, apie mazai zinoma kalejimo gyvenima. Ir kaip greit , galima susigadinti gyvenima, bunant nevietoj ir nelaik…
Man tokios knygos labai patinka!
Sunflower_sky parašė:
skaiciau "Ydinga rata" - labai patiko! ir visa knyga perskaiciau pasimegaudama - itraukianti, ir pykti, ir itampa kelianti istorija, o pabaiga isties pribloske - bet geraja - prasme!
Moniqs parašė:
Man tokius jausmus sukėlė knyga "kauliukų žmogus"![]()
Kauliuku zmogus - viena is dvieju pastarojo laikotarpio knygu, kuriu neiveikiau. Pernelyg erzino, pernelyg pykde pagrindinis knygos veikejas - net ir dabar prisiminus sukilo emocijos. Gal kazkada pabandysiu dar karta paskaityt, gal kitu laikotarpiu priimtinesne pasirodys.. :/
Aneliuke parašė:
Kam patinka tokios psichologines knygos tai perskaiciau penki elementai ir 5 meiles kalbos, labai paprasti, elementarus dalykai, bet net nesusimasciau niekad apie t…
"Lygiosios trunka akimirka" - viena is geriausiu skaitytu gyvenimo knygu.. po sios skaiciau Mero "Sara" ir "Striptizas", - patiko, bet neprilygo "Lygiosioms".
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai