enfance parašė:
skaiciau "Ydinga rata" - labai patiko! ir visa knyga perskaiciau pasimegaudama - itraukianti, ir pykti, ir itampa kelianti istorija, o pabaiga isties pribloske - be…
Sudominot su šia knyga "lygiosios trunka akimirką" :))
enfance parašė:
skaiciau "Ydinga rata" - labai patiko! ir visa knyga perskaiciau pasimegaudama - itraukianti, ir pykti, ir itampa kelianti istorija, o pabaiga isties pribloske - be…
Sudominot su šia knyga "lygiosios trunka akimirką" :))
Sunflower_sky parašė:
Šiandien baigiau skaityti S. Pinborough "Ydingas ratas". Labai greitai susiskaitė, įdomi ir begalo netikėta pabaiga. Bet ta pabaiga kartu man pasirodė ir šlykšti, i…
Aš skaičiau. Ir galiu pasakyti, kad labai tiksliai aprašėte jausmus, kuriuos ši knyga sukėlė. Tikrai buvo įdomi ir įtraukianti, bet vietomis tiesiog purčiausi iš pasidygėjimo ir pykčio, ir dar ta pabaiga...
Įspūdį paliko, bet po jos kurį laiką tokio žanro knygų visai nebesinori
Užtat dabar skaitau "Mergina, kuri pateko į voratinklį". Labai patinka! Nesitikėjau, kad kitas autorius galėtų taip puikiai tęsti Stieg Larsson pradėtą darbą, tai dabar džiaugiuos ir viliuosi, kad bus išleista ir daugiau Millenium serijos knygų
Marsala parašė:
Aš skaičiau. Ir galiu pasakyti, kad labai tiksliai aprašėte jausmus, kuriuos ši knyga sukėlė. Tikrai buvo įdomi ir įtraukianti, bet vietomis tiesiog purčiausi iš pa…
Na perku ir aš šią knygą, labai suintrigavo 😅
Moniqs parašė:
Na perku ir aš šią knygą, labai suintrigavo 😅
Mane irgi suintrigavo
paieškosiu bibliotekoje
perskaiciau dvi knygas pastaraja savaite - Ann Kidd Taylor "Muzu viesbutis" ir Jane Harper "Sausra".
Muzu viesbutis - tikru tikriausias vasaros romanas, puikiai tiks atsipalaidavimui prie juros ar ezero ;) nors negaleciau pasakyti kad tai "lengva" knyga - joje yra ir jaudinanciu, net skaudziu ivykiu... kadangi pagrindine veikeja Meive yra rykliu tyrinetoja - knygoje nustabiai perteikiama meile gamtai (ypac vandenyno pasauliui).
(apie "Sausra" issamiau parasysiu siek tiek veliau - kol kas tik pasakysiu, kad labai suzavejo, tikrai be galo stiprus ir geras, itraukiantis detektyvas
Per savaitgalį pabaigiau D. Lagercrantz "Mergina, kuri pateko į voratinklį". Įpusėjus viskas kiek nuspėjama pasidarė, bet bendrai vis tiek skaniai susiskaitė
akivaizdu, kad bus ir jos tęsinys, yra ko laukti
O gal kas turite Ken Follet "Žemės stulpai" elektroniniu formatu (LT arba EN)? Labai mėgstu šį autorių, bet paties įžymiausio jo romano taip niekur ir nesumedžioju
senas leidimas ir knygynuose jos nebeturi, ir išvis keista, kad jis Lietuvoj nelabai populiarus
Sraige parašė:
Ir as ka tik pabaigiau "mergina, kuri pateko i voratinkli"![]()
Man irgi liko ispudis, kad tesinys tikrai bus![]()
labai lauksiu atsiliepimo apie "Brodeka" - man tai kol kas pati geriausia, stipriausia siu metu knyga! <3
Perskaiciau, na gal vyresniu klasiu vaikams skirta knyga, bet ir man visai patiko 'Laikrasciu berniukas'. Apie berniuka, kuris vasaros atostogu metu pavaduoja drauga, isnesiodamas laikrascius savo rajone. Berniukas mikcioja, todel skambinti i duris, prisistatineti, atsakineti i zmoniu klausimus jam issukis. Be to, susipazista su 4 skirtingo likimo zmonemis, kurie savotiskai paveikia jo pasauleziura ir prasidejus naujiems mokslo metams, berniukas drasiai nors ir labai mikciodamas prisistato klaseje naujiems mokiniams, nes per vasaros atostogas suprato, kad svarbu, ka sakai, o ne kaip sakai. Na, knyga nebuvo tai jautriai parasyta, kaip 'Tas kesitas nutikimas suniui nakti'", ar "Stebuklas", bet vis tiek priverte susimastyti, kaip sunku kalbejimo negalia turintiems ir vaikams ir jau suaugusiems.
O dabar is mamos lentynos pasiemiau J. Ivanauskaites 'Menulio vaikai"- tai kazkaip kol kas sunkiai iriuosi...
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai