Sigugu parašė:
Merginos , zinau kad keistai atrodys, bet ar jauciat padidejusia pilvo apimti. toks mazas nestumas bet atrodo itraukiu pilva bet vistiek jis kazkoks issiputes, ar …
Ir as 2 kg numeciau bet pilvas atrodo isiputes
Sigugu parašė:
Merginos , zinau kad keistai atrodys, bet ar jauciat padidejusia pilvo apimti. toks mazas nestumas bet atrodo itraukiu pilva bet vistiek jis kazkoks issiputes, ar …
Ir as 2 kg numeciau bet pilvas atrodo isiputes
Soly parašė:
Cia gimdymo ir akuserijos skubaus priemimo skyrius, tai kaip ir turetu gaudytis..![]()
Na bet kad labai dar mazai laiko...man atrodo kai man pradejo kristi prg buvo 5 sav. +1 ir tikrai nesimatė širdutes...tada jis pasake, kad jam nepatinka ka jis mato, bet aisku bus tik po 10 dienu, nes cia tik seseliu zaismas. Tiesa gydytojas tikrai kompetetingas, bet gal technika, gal dar anksti...
Nors turiu buti atvyra tavo prg tikrai mazas...ir su tuo kazka reikia daryti...jei susitaikysi su mintimi, kad gydytojas teisus...manau kito visito nesulauksi
![]()
MaNav@ parašė:
aš ne lt esu tai nera galimybės eiti privačiai ar savo noru. tokia šalta medicina. o taip noris visiem jau pasakyt. bet noriu būti tikra 100%. ar bent kraujo tyrimu…
Suprantama
as pati tik vakar suzinojau kad zirnelis manyje gyvena tai taip norisi kad kuo greiciau suzinot ar viskas gj
kr1st1na parašė:
Turejau namie dupho, tai pradejau gert. Turbut pirmadieni dar reiks paziuret krauja, ar kyla
Alinali0 parašė:
Sveikos! Jungiuosi prie Jusu. Buvau vakar pas ginekologe, patvirtino nestuma. Matos pulsas ir patikino, kad viskas ok )) kita karta sake atvykti po menesio ir galim…
Sveikinimai, valiooo
Jure13 parašė:
Sveika as Siaulietelankausi pas V.Balciuniene privacioje klinikoje nes valdiskoje jau turejau skaudzia patirti, dabar laukiu antro vizito .O jus pas ka?
As i poliklinika dabar eisiu pas Auguliene. Su pirmu irgi pas ja buvau, daktare gal ir gera, bet info trukumas man pas ja buvo. Tai galvoju koki karta nueisiu dar privaciai pasitikrint. Ir echo aparatas ten lb senas ir prastas... o visalaik privaciai brangoka, ypac jei viskas gerai...
Soly parašė:
Bet tau embrionas matesi?
puslyte tuscia, kaip jo zodziais tai:forma negrazi ir dar kazkas yra salia, gal hematoma...bet po 10 dienu viskas buvo gerai...
Nu va pradejai gerti dufa, o toliau ziurek po 10 dienu, juk blogiau nebus
Ir svarbiausia pozityvios mintys
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai