waiwa Bar parašė:
Man teko su ja ligoninej susidurt, tai man ji nepatiko... toj pacioj palatoj gulejo jos paciente, tai baisu kaip ji ant jos sauke. Mergina atvaziavo i ligonine nes …
Sunku patiket, kad apie Ligeikiene rasot....
waiwa Bar parašė:
Man teko su ja ligoninej susidurt, tai man ji nepatiko... toj pacioj palatoj gulejo jos paciente, tai baisu kaip ji ant jos sauke. Mergina atvaziavo i ligonine nes …
madworld parašė:
As ir is Siauliu. Su pirmu nestumu ejau pas Ligeikiene ir su siuo eisiu. Tikrai super gydytoja.
Na gal einant privaciai, bet ligoninej ji mane gazdino...
madworld parašė:
Tikrai taip. Gal nenuotaikoj buvo ar kas... bet bijau as jos. Viena kart teko susidurt ir nugazdino. Gal privaciai einant kitaip...
MaarijaM parašė:
Viena nakti nusprendziau kad nebemaitinsiu, nes jis sukiojosi po 2s zindo, 2s atsitraukdavo ir taip kokiu 50 kartu. Tai as jam pasakiau kad pienukas miega. Jis zyze…
aciu?supratingas vaikas ?pienukas miega, reiskias miega ? as ir bandziau panasiai, ir buvo pagerejes miegas, bet dbr vel
kazkas uzejo ir taip daznai kelias, tai is vieno patraukia tai is kito ir taip vis zaidzia... is dalies pati kalta , nes pasiduodu.atrodo jau nusprendziau viskas, leisiu jam parekt, paverkt, bet kartais ant tiek klykia kad neislaikau ir leidziu kad gertu pienuka, o siaip nakti atsigert kazko kito kategoriskai atsisako?
waiwa Bar parašė:
Balciunienes kabinetas Korsako 23 jei gerai pamenu. Kiek zinau tai dar dirba.
Labas vakaras
kazkaip keistai jauciuos po vakar gines... arba as neatsimenu kaip skaiciuot nestuma arba paaiskinkite man
zodziu paskutines menesines buvo 02.12, ciklas buvo apie 44 dienas. vakar pasake kad nestumas 4 savaites
o as kazkaip dasiskaiciuot negaliu, pagal mane daugiau turetu buti... ka as ne taip skaiciuoju?
waiwa Bar parašė:
Gal kartais yra cia Siaulieciu? Pas ka lankotes?
Sveika as Siauliete
lankausi pas V.Balciuniene privacioje klinikoje nes valdiskoje jau turejau skaudzia patirti, dabar laukiu antro vizito .O jus pas ka?
daudra parašė:
As gyvenu No. Kuriam jus mieste ?![]()
Netoli Oslo
Vikutii parašė:
Pirmadieni dariausi PRG tyrima, tai rezultatas buvo 57nmol/l, pakartojau penktadieni 66nmol/, kazkiek pakilo, bet minimaliai, geriu duphaston. Ka manot, ar tai norm…
I tai cia dar per mažas PRG???
Mano buvo 14 (nebent kiti matavimai)
Darysiu vel pirmadieni, galėsiu parasyti kaip;)
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai