waiwa Bar parašė:
O ta sprando rauksle matuoja tik privaciai einant? As einu i poliklinika tai niekas nieko su pirmaja nematavo...![]()
Man matavo mano gine
waiwa Bar parašė:
O ta sprando rauksle matuoja tik privaciai einant? As einu i poliklinika tai niekas nieko su pirmaja nematavo...![]()
Man matavo mano gine
Mamukas668 parašė:
2,8cm ? Norejau paklausti ar kasnors darysites PRISCA pirmame tremestre?
Grazuolis
ana.ana parašė:
sveikos na va apturejau antra vizita pas gine tai maziukas vystosi tik va sunerimau del atplaisos. Gydytoja nuraminonkad tai kraujo kresuliukas bet viskas gerai...…
Visa tema sukurta apie hematoma, nestumo metu, nes man ir kazka neaiskaus buvo uzmate...bet po 10 dienu nieko nebuvo
Ucka parašė:
Nu va kaip gaila .. pabandykit per sergu.lt pagaudyt, kartais kas nors atsisako, atšaukia vizitus, gal pavyks užsiregistruot. O kas VK daro tokius tyrimus? Būtent š…
Daro Egle Machtejeviene. Ji dirba ir klinikose, bet va nera vietu. VK kainuoja 40€ tai sakyciau nedaug. Yra tyrimas kuris kainuoja ir 600-700, bet man kazkaip nesinori. Su pirmu nestumu nieko nesidariau.. o dabar rekomenduoja tai pasidarysiu?
Gabriellla parašė:
O kelintoj savaitej kaklo rauksle tiria? Eisiu dabar pas gine kai bus 12sav. Tai gal jau laikas? Bet nieko apie tai neuzsimine..
Butent tokiu laiku ir matuoja
Gabriellla parašė:
O kelintoj savaitej kaklo rauksle tiria? Eisiu dabar pas gine kai bus 12sav. Tai gal jau laikas? Bet nieko apie tai neuzsimine..
Nuo 11 iki 13 sav.
Avyte21 parašė:
Man matavo mano gine![]()
Man rauksle matuos II lygio ginekologas- echoskopuotojas, siunčia į ligoninę
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai