Irmuke1987 parašė:
Ar iš jūsų kas nors turi gyvūnų?(katę ar šunį?) o gal auginat ir gyvūną ir vaikutį namuose???
taip mes turim
Irmuke1987 parašė:
Ar iš jūsų kas nors turi gyvūnų?(katę ar šunį?) o gal auginat ir gyvūną ir vaikutį namuose???
taip mes turim
zuikite parašė:
nors pati nori naturaliai, bet jei kas ne taip tai jau tikrai gydytojai patis renkasi, o ne tu. As per visa nestuma nebijojau, no kai jau artedavo ta diena tai buvo biski baimes![]()
tai as apie ta ir kalbu,kad gydytojai jau tavo noru nepaisys
NeringaK parašė:
Turiu katina, 3 vezliukus ir, kartais, uosvis kisenine kalyte paliekair ne per seniausiai i kaima triusiuka atidavem
![]()
arbatytes???
saule86 parašė:
arbatytes???![]()
![]()
arbatytes
Irmuke1987 parašė:
Aš irgi turiu....Šunę-anglų buldogę....Ir mane tai labiausia jaudina tas klausimas-kaip dėl ligų dėl kurių gali pakenkti neštumo metu...o labiausia tai-kaip gyvūnas reaguos į naują gyventoją namuose
![]()
![]()
na sunis tai dar puse velnio
juk juos i lauka vedziojam vat su katem tai kitaip ir jos didesni pavoju sveikatai kelia bet jei vyras priziuri ju dezute tai nieko per daug ir baisaus
tik del to kaip jie jausis su
tai nezinia
maniskis labai pavydus suniukas
ir nemiega vienas o tik su mumim tai ir galvoju kiap cia bus kai gims lelius
suniukas buna lauke ir name ir vaikui nieko nesidaro, bet del gyvunu ir vaiko turi pasitart su gydytoju, man sake kol nescia esi kad niegalima laikyt o poto jau gali vaika pratint, kad nebutu alergiskas. Bet geriau pratint kai esi nescia, nes vaikas bunant nisciuose viska jaucia
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai