2019.08.17 16:36 (prieš 6 m.)
Sveikos, jau esu rašiusi savo istorija, tik vat liepos 26d turėjau abrazija, po jos kraujavau apie 10-11dienu, po abrazijos 12diena turėjau jau vizita pas ginekologe ir aišku gimda dar buvo neišsivaliusi tai buvo prirašyti leidžiami vaistai, skatinamieji kad galutinai išsivalytu, po suleistu vaistu 3-4dienas pakraujavau, ir iškart vykau pas ginekologe patikrai tai gimda jau buvo beveik švari, ginekologė sakė tie maži likučiai išsivalys su pirmom mėnesinėm. Ir dar ginekologė per ta patikra pasakė jog mano gimda jau pasiruošusi naujam vaisiui nes jau gimdoje buvo ovuliacija, tai gine sakė jog jeigu su vyru labai norim galim ir nelaukt pirmu mėnesiniu. Žinoma po tokiu žodžiu ir širdis apsidžiaugė. Bet su vyru abu nusprendėm jog geriau sulaukt mėnesiniu kad jau viskas butu galutinai švaru ir tada bandyt nauja gyvybe.Tai vat lygiai jau 6dienas nei teplioju nei nieko tiesiog laukiu mėnesiniu. Tik vat klausimas kaip save paruošt, pasiryžt bandyt dar karta? Nes tikriausiai jeigu dar vienas nesėkmingas nėštumas tai krisiu i depresija ir tikrai nepasiruoščiau dar vienam bandymui 😭😭 P.s. tiek aš tiek vyras jau pasidarėm kraujo visus tyrimus rezultatai abieju labai geri. Vartojam vitaminus. 😇 ir dar mano kraujo grupė minusiukas vyro pliusas, ginekologė sakė dėl to nereikia pergyvent, tik tiek kad pastojus iškart bus reikalingas antikuniu tyrimas. Bet aš vistiek dėl to labai pergyvenu :/