Burbulytea parašė:
Pagal womanlog tai šiandien 14d. O pagal šito forumo mm sekima tai 11d. Bet man pagal womanlog tiksliau mm būna. Nesaugus buvo 09-24...
Nekartojot nt?Labai keista,nes tiek veluojant ryskuoliai turi buti.
Burbulytea parašė:
Pagal womanlog tai šiandien 14d. O pagal šito forumo mm sekima tai 11d. Bet man pagal womanlog tiksliau mm būna. Nesaugus buvo 09-24...
Ayta parašė:
Galejo buti ovuliacija labai velyva, todel
Butterfly @ parašė:
Ilgas lb ciklas?Kartojot nt?
Burbulytea parašė:
Vienkartiniai nesaugūs santykiai buvo?
kristute1 parašė:
Vienkartiniai nesaugūs santykiai buvo?
Santykiai ne vienkartiniai . Su vyru dar neplanuojam leliuko 🫣 Bet , bus kaip bus 😁
Ayta parašė:
Rytoj darysiuos nt
Butterfly @ parašė:
Nežinau kada ov , nes neseku 🫣
Vik_Iva_1994 parašė:
Sveikos, o čia ar matosi kas? Plika akim gerai matau, bet foto kokybė jaučiu ne kokia.
Kabina akį, šiek tiek tikrai matosi 😊
Burbulytea parašė:
Kabina akį, šiek tiek tikrai matosi 😊
Na taip, o realybėj matosi irgi net akies laužyt nereikia. Bet vat kitas šios dienos tos pačios firmos nieko nemeta.
Prieš porą dienų dariausi kelis įvairių firmų irgi kažką metė, bet per tel dar neįžiūrima buvo tikrai.
Tai net nežinau ką galvoti, jaučiu bus pati pradžia, šiandien pagal mane 13 dpo (bet ov testais nematuota, tik pagal pojūčius spėju). Žodžiu manau reikia kantrybės, gal po poros dienų bus ryškiau. Arba pataikiau ant melagio, kas būtų labai nefaina. 🤔
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai