Ingriduukas parašė:
Pasidariau dar keleta is ryto😁
Sveikinimai❤️
Ingriduukas parašė:
Pasidariau dar keleta is ryto😁
Sveikinimai❤️
Moni Ko parašė:
Klausimėlis... kiek dienų iki mėnesinių jums jau pradėjo kažkas matytis? Atrodo jau lyg vėluoja, bet dar nieko nesimato... šįkart jau tikriaisiai labiau laukiu mėne…
Man 9 dienos iki mm pradėjo neryškiai vaiduokliaut. Bet mano ciklas ilgas , 35 dienos.
Sveiki kiek laiko bandau pastoti nepavyksta dabar mm turi prasidėti 18diena kaip ir krūtine skauda pilvo apačia maudžia šlapinuosi kas keles min taip niekada nebuvo, testą dariausi prieš dvi dienas buvo neigiamas, ar dar galiu kažko tikėtis ar čia prieš mm kai kurioms taip būna ?
binderytepaulina2003 parašė:
Sveiki kiek laiko bandau pastoti nepavyksta dabar mm turi prasidėti 18diena kaip ir krūtine skauda pilvo apačia maudžia šlapinuosi kas keles min taip niekada nebuvo…
Tai darykites testa mm diena. As dariau 5d po mm ir tai man nebuvo itin ryski juostele ;)
binderytepaulina2003 parašė:
Sveiki kiek laiko bandau pastoti nepavyksta dabar mm turi prasidėti 18diena kaip ir krūtine skauda pilvo apačia maudžia šlapinuosi kas keles min taip niekada nebuvo…
Anksti dar nėštumo simptomams jei dar daugiau nei savaitė iki mm.
Burbulytea parašė:
Sveikos . Ar matot || ? Mm vėluoja 14d.
matosi bet keista kad 14 dienu veluoja o rodo vos matoma vaiduokli, turetu jau buti ryskus antras bruksnelis
Burbulytea parašė:
Matosi, bet veluojant tiek dienu, turetu jau gana ryskus bruksniukai but
Burbulytea parašė:
Matau,bet lb neryskus,ar tikrai mm veluoja tiek?😳
Ayta parašė:
Matau,bet lb neryskus,ar tikrai mm veluoja tiek?😳
Pagal womanlog tai šiandien 14d. O pagal šito forumo mm sekima tai 11d. Bet man pagal womanlog tiksliau mm būna. Nesaugus buvo 09-24...
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai