hooper parašė:
Na nežinau kas nėštumo pradžioje gali būti kito, jei prasideda nugaros ir pilvo skausmai, ir kraujavimas su mažais krešuliais. Faktas kad eisiu siandien pas daktare…
Tikrai, jei turite galimybę, skubėkite pas gydytoją
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįhooper parašė:
Na nežinau kas nėštumo pradžioje gali būti kito, jei prasideda nugaros ir pilvo skausmai, ir kraujavimas su mažais krešuliais. Faktas kad eisiu siandien pas daktare…
Tikrai, jei turite galimybę, skubėkite pas gydytoją
Sveikos merginos. Turiu klausima, nėštumas pirmas, todėl patirties neturiu. Dabar 7 savaitės, patvirtinimo metu matė dvi puslytes, tada buvo 5 sav. Sekmadienį pradėjo teplioti rudai, bet negausiai, pirmadienį išėjo negausiai rudų tąsių išskyru ir vėl tiesiog tepliojo labai nesmarkiai. Nuvykau privačiai, pasakė, kad nesivystantis, laukti persileidimo. Vakar dar nuvažiavau į ligonine antrai nuomonei, tai pasakė, kad kolkas mato tik 1 pūslelę, na ji tuščia, siekia maždaug 6 savaites. Sakė mato ir tą antrą, bet jau nežymiai, suvytusi vos matosi. Tai klausimas toks, kam yra taip buve, kad teplioja rudai jau 4 dienas, jokio pilvo skausmo kolkas nejaučiu... Ar yra kam buvę, kad tepliojo kelias dienas ir paskui pasirodė kraujas? Nes jau laukiu kada viskas pasibaigs... Šiaip sakė, kad geriau pats organizmas išsivalytų, negu reiktų imtis priemonių. Bet sakė jei per šią savaitę tik teplios, tai atvykti, paguldys ir duos vaistų, kurie sukels persileidimą..
Moni1 parašė:
Sveikos merginos. Turiu klausima, nėštumas pirmas, todėl patirties neturiu. Dabar 7 savaitės, patvirtinimo metu matė dvi puslytes, tada buvo 5 sav. Sekmadienį pradė…
Sveika, savaiminio persileidimo galima laukti apie 3savaites
DeimJ parašė:
Sveikos. Mano darbas sunkus, kilnoju ir po 20kg svorius. Ar sužinojus, kad laukiuosi iš karto reikėtų sakyt vadovei? Ar toks darbas rizikingas ir gali sukelti persi…
Praneščiau iškart. Moteris išvis darbe gali kelti max. 10 kg.
Moni1 parašė:
Sveikos merginos. Turiu klausima, nėštumas pirmas, todėl patirties neturiu. Dabar 7 savaitės, patvirtinimo metu matė dvi puslytes, tada buvo 5 sav. Sekmadienį pradė…
Sveika,man lygiai tas pats buvo,LYGIAI... Tepliojo negausiai,poto daugiau,poto kraujuoti pradėjo ir sakė nevalys,reikia laukti pačiai kol išsivalys. Išsivalė,poto dar 3sav tepliojo vos vos.. Dabar laukiu menesiniu virs menesio,beveik du... kaip nera taip nera...
Mielosios mano jai laukia kol pačios išsivalysit žiūrėkit į tai labai rimtai. Man ligoninėje dėl savaiminio persileidimo teko pasikaitinti. Nedažiūrėjo ir kraujavau gausiai ir ilgai. Gegužės 15įvyko pasirodo tik dalinis persileidimas su vaistais... tada kelias savaites buvo ramu vėliau vėl kraujo bangos atsirado leidžiamais vaistais poliklinikoje bandė skatinti valymą sakė jau viskas kaip ir ok.. ir ką jus galvojat birželio 6diena teko daryt valymą nes vėl kraujo banga atsirado ir pasirodo dar nebuvo išsivalius iki galio darė tada jau abrazija... po jos vėl laukimas ar viskas ok. ... tai va dabar jau kaip ir sulaukiau antru mėn tik jos ganėtinai trumpos -+4d bet kol kas cikliškos. Nėštumas buvo nesivystanis 10sav. Persileidimas įvyko maždaug 13sav. Jei tik teplioja rudai varykit pas visus kiek galima mane tepliojo po kelis kart per mėn ir ėjau visada pasižiūrėt kodėl taip yra atsakymų nebuvo bet kad gresia persileidimas įspėja visada. Dėl darbo taip pat dirbu fiziškai sunkiai ir šaltyje ir su svoriu. Saugokit ir sakykit kad kelt negalit eikit į biuleteni. Saugokit save ir mažylius aš nesu tikra kad čia ir darbo pobūdis neprisidėjo....
Sveikos mergaites, prieš pora savaičiu sužinojau kad laukiosi, pasitikrinau tiek progesterona tiek HCG viskas puikiai, pagal paskaiciavimus 7sav... bet šiandiena staigiai pasidarė negera patrauke ant miego pradejo mausti pilva ir dingo krutines jautrumas🫣 pries tai tepliodavo rudai bet i tai ne kreipdavau demesio nes esu skaicius kad tai valosi gimda... rytoj turečiau eiti pas daktare tikrintis nestumo bet nuojauta kuzda kad viskas cia negerai pas mane
Angele78 parašė:
Sveikos mergaites, prieš pora savaičiu sužinojau kad laukiosi, pasitikrinau tiek progesterona tiek HCG viskas puikiai, pagal paskaiciavimus 7sav... bet šiandiena st…
Neprogramuokit savęs blogiui. Aš taip padariau po pirmo tepliojimo... ir labai gailiuos
Dianuska21 parašė:
Neprogramuokit savęs blogiui. Aš taip padariau po pirmo tepliojimo... ir labai gailiuos
Ačiu nuraminote mane 🙏 Nes čia pasiskaičius komentarus jau atrodo viskas prarasta... Kai labiausiai tuo bijau nes pries pusė metų jau turėjau persileidima nors tai buvo dėl mažo progesterono kiekio
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai