Dianuska21 parašė:
O tikrinates tik jūs? Ar ir vyras?
Tikrinomes abu minimaliai. Pas ji viskas ok, pas mane kiausides su cistom.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįDianuska21 parašė:
O tikrinates tik jūs? Ar ir vyras?
Dangyra parašė:
Jei yra nemalonus kvapas, gali būti uždegimas. Pasirodykite ginekologei.
Nera kad kazkoks labai nemalonus, ar labai intensyvus. Bet tokio niekada nebudavo arba neuzuosdavau. Gine sake pasirodyti tik po normaliu menesiniu. Bet manau kad prasysiuosi anksciau, kai baigsiu kraujuoti, kad paziuretu ar viskas issivale ir ar kaip sakot nera kokio uzdegimo. kitokiu simptomu neturiu, skausmai aprimo, kraujo kaip per menesines, temperaturos nera, jauciuoso gerai.
Giala parašė:
Tikrai žinau atveju kad ir su jomis pastoja. Nenukeiskit ranku
Giala parašė:
Taip sake ir gine, sako matyt kazkas organizme pasikeite kad po sitiek metu pavyko, ir liepia sito momento nepaleisti. Bet dabar ta baime kad vel viskas pasikartos …
baimės ant rankų nepasupuosit, praeis daug metų ir gailesites kad daugiau nebandet,o bus tikrai per vėlu. Taip kad laikykites, stiprybės,ir labai gerai apgalvokit,ar verta bijot ar geriau bandyti kol pavyks
A.Overling parašė:
baimės ant rankų nepasupuosit, praeis daug metų ir gailesites kad daugiau nebandet,o bus tikrai per vėlu. Taip kad laikykites, stiprybės,ir labai gerai apgalvokit,a…
Tikrai sutinku , as dvieju netekau , vieno 12 kito 7 sav .
Bent bandom vel . Nes noras supt mazyli dydesnis uz baime . Nors ir labai skaudu . Cia uk tai net pelenus duoda tai isklaidem buvo labai graudu .
Rožynė parašė:
Tikrai sutinku , as dvieju netekau , vieno 12 kito 7 sav .
Bent bandom vel . Nes noras supt mazyli dydesnis uz baime . Nors ir labai skaudu .…
Mes irgi kai po 2metų pamatem teigiama testą iš kart buvo baimė kaip čia bus vėl. Nū bet va jau 38sav kažkaip
Dianuska21 parašė:
Mes irgi kai po 2metų pamatem teigiama testą iš kart buvo baimė kaip čia bus vėl. Nū bet va jau 38sav kažkaip
Kaip faina 🥰
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai