kaite parašė:
Aš nelaukiu apie 26 d, gali būti ir vėliau, nes ne itin reguliarios mm. Testą norėčiau sekmadienį pabandyti, bet per anksti apie 7 dpo, tai bandysiu išlaukti iki vė…
7dpo per anksti kad kazka rodytu, reiktu islaukti bent 9-10 dpo
kaite parašė:
Aš nelaukiu apie 26 d, gali būti ir vėliau, nes ne itin reguliarios mm. Testą norėčiau sekmadienį pabandyti, bet per anksti apie 7 dpo, tai bandysiu išlaukti iki vė…
7dpo per anksti kad kazka rodytu, reiktu islaukti bent 9-10 dpo
Sveikos merginos, gal yra kuri iš Jūsų kas galėtų rekomenduoti Tauragės, Šilutės, Klaipėdos rajonuose kokią gerą, jauną, nuoširdžią ginekologę su kuria eitų pasišnekėti kaip su drauge, norisi susirasti fainą ginekologę ir jau kreiptis dėl kažkokių pirminių tyrimų. Domina kur priimtų pvž mane iš kitos savivaldybės su SIUNTIMU nemokamai pradžioje. Gal yra merginų, kurios žino tokią Ginekologę?
AkVilke parašė:
Sveikos, su tokiu klausimu aš..![]()
Ar dažnai pasikeičia menstruacijos po gimdymo? Prieš gimdymą buvo gan gausios ir a…
Man iš ilgio tai maždaug tokios pat,bet mažiau gausios. Jos nebudavo ir prieš nėštumą labai gausios,bet tikrai mažesnės dabar. Ir beveik beskausmės tapo 🤷🏼♀️
AkVilke parašė:
Ar dažnai pasikeičia menstruacijos po gimdymo? Prieš gimdymą buvo gan gausios ir a…
Mano menesines visada buvo tokio ilgio, realiai 3 ir 4 diena jau tik teplioja, nedaug kraujo. Ginekologe sake, kad normalu. O ir ciklas trunka pas mane 23 dienas.
saulyte989 parašė:
Labuka. Na nzn net, laukiu mm pasirodant nes testukas siandienos baltas, na lyg yra vaiduoklis bet Turbut as ji matau nes noriu matyti. Isvada, kad tie clearblue me…
O kada jum mmm?
Leomona parašė:
Rytoj skambinsiuos tik tyrimams pasidaryt 🥰
Danijoje niekas neskuba tikrinti 😇 Tai vis tiek tek palaukt 🧸
AkVilke parašė:
Laba, pasikeitė tik kad sutrumpėjo cikslas 3 diedom ir nebeskauda kaip anksčiau (be vaistų neįmanoma būdavo), bet gausumas liko toks pat didelis..pirmas dvi dienas tvanas 😂
FoxLady parašė:
Visiskai normalu, as irgi nelaukiu 27d, irgi vis paskaudena, bet man visada taip![]()
____ parašė:
Kazkaip atrodo nebudavo taip anksti, pries savaite pradedavo skaudenti.
FoxLady parašė:
Visiskai normalu, as irgi nelaukiu 27d, irgi vis paskaudena, bet man visada taip![]()
Aš irgi į kompaniją, nelaukiu 26-27d mm 🤞
Melynoji parašė:
O kada jum mmm?
Rytoj😉
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai