LadyBubu parašė:
Nėra taip sunku 🤭 ir procesas nėra toks ilgas 🤭 nu gal tik mums taip pasisekė sklandžiai lengvai ,berniukui buvo 1.10![]()
Per kiek laiko pavyko įsivaikinti?
LadyBubu parašė:
Nėra taip sunku 🤭 ir procesas nėra toks ilgas 🤭 nu gal tik mums taip pasisekė sklandžiai lengvai ,berniukui buvo 1.10![]()
GiedreG parašė:
Jau raudonuoja vėliavėlė netinkama tema 😄 🤭 Pikta teta kokia tai čia pas mus 😄
Jei norit susirašom privačiai papasakosiu daugiau 🥰
LadyBubu parašė:
Jau raudonuoja vėliavėlė netinkama tema 😄 🤭
Jei norit susirašom privačiai papasakosiu daugiau 🥰
Matau , jau užkliuvo kazkam klausimas 😆
GiedreG parašė:
Matau , jau užkliuvo kazkam klausimas 😆
Na kaip ir atitinka tema planuojančios mažylius 😄 neparašyta planuojančios biologinius mažylius 🤭 Bet viskas suprantama neteršiame forumo, ataiprašom 😁🫠
LadyBubu parašė:
Jau raudonuoja vėliavėlė netinkama tema 😄 🤭 Pikta teta kokia tai čia pas mus 😄
Bet kokios idomios, gi galima praleist, neskaityt jei neaktualu.. o gal kaip tik ta velevuotoja ir sugalvos isivaikinti kadanors 😁 Man siaip irgi idomi tema 😊
Kazkada taip pat planavom isivaikinti, bet nenustebciau, kad kadanors dar vel grisim prie sios minties 😊
Marche parašė:
Tai čia šitas jau nesuveiks greičiausiai. Reiktų kažko efektyvesnio. Man labai gerai padeda keisti prausiklį, visad du turiu skirtingus, nes ph išsibalansuoja nuo v…
Nuo prausiklio man rodos taip ir nutiko nusipirkau aprašas labai geras o tikriausiai netiko , užtat db siaubelis koks deginimas.
BusKaipBus11 parašė:
Bet kokios idomios, gi galima praleist, neskaityt jei neaktualu.. o gal kaip tik ta velevuotoja ir sugalvos isivaikinti kadanors 😁 Man siaip irgi idomi tema 😊
…
Matyt tik vieną čia pikciurna yra
Laba atejo mano sheino testai 😇. Sakau paziuresiu jautrumą. Ir tikrai atrodo jautresni uz livesane..abieju testu virsuj vakar, ir abieju snd ryto, livesane vos ryskesnis, o sheino gerokai ryskesnis. Cia gal kam pravers kam su livesane, kaip man nepagauna piko..man jie tiesiog nepakankamai jautrus
..
Rožyte24 parašė:
Matyt tik vieną čia pikciurna yra![]()
Jeigu apie mane, nes praeita jūsų žinutė buvo skirta man dėl piktumo-tai ne, vėlevėlės ne mano, kas man neaktualu tą praleidžiu, susirašinėkit dėl manęs nors ir apie kristų, bus neaktualu-praleisiu😄 forumą stebi beveik tūkstantis narių
RauDonoji parašė:
Jeigu apie mane, nes praeita jūsų žinutė buvo skirta man dėl piktumo-tai ne, vėlevėlės ne mano, kas man neaktualu tą praleidžiu, susirašinėkit dėl manęs nors ir api…
Ar kartojot testus šian?
GiedreG parašė:
Laba atejo mano sheino testai 😇. Sakau paziuresiu jautrumą. Ir tikrai atrodo jautresni uz livesane..abieju testu virsuj vakar, ir abieju snd ryto, livesane vos rysk…
Nu va, puikiai įrodėt, kied skiriasi jų jautrumas
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai