Anzelikaa90 parašė:
nesimato man rodos
Nesimato. Su blicu lyg ir kažką įžvelgiau ;)))
Anzelikaa90 parašė:
nesimato man rodos
Anzelikaa90 parašė:
Deja esu ne nescia.
As tai izvelgiau kazka toje pirmoje foto kur su jautriu testu idejot...
Brangioji parašė:
Nusileiskit kraujuką ;) bus ramiau
Kazkas lyg yra bet labai labai ne ryskiai ane? O jums pradzioje nestumo i wc ne lakstet?
orchidee parašė:
As tai izvelgiau kazka toje pirmoje foto kur su jautriu testu idejot...
Jo kazkas yra bet nesuprantu kas sakoma
na reik daryti gal po 2 dienu
Brangioji parašė:
Apšviestam ir man kažkas matėsi. Dar anksti, pasidarykit po 2 dienų, kiek atsimenu, kas dvi dienas turi matytis ryškėjimas... Gal jau matysis kas ;) arba kraujo tyrimas HCG
Kai man kibo, 10 dpo įžiūrėjau tik aš
vėliau ryškėjo, o mm dieną neištvėriau ir pasidariau prg + hcg tyrimus
lilFoo parašė:
Apšviestam ir man kažkas matėsi. Dar anksti, pasidarykit po 2 dienų, kiek atsimenu, kas dvi dienas turi matytis ryškėjimas... Gal jau matysis kas ;) arba kraujo tyr…
Nu menesines turi buti po 4 dienu.. jo reik po 2 dienu bandyti kazkur ir tada bus aisku bet kodel tas pregna kur pries 5-7 dienas parodo ar esi nescia nieko neparode?
Brangioji parašė:
Parašiau gydytojai kuri darė abrazija. Kada ji rekomenduos pastot. Jei neatrašys paskambinsiu ;)
Nu ar gydytoja neatrase?
Anzelikaa90 parašė:
Nu menesines turi buti po 4 dienu.. jo reik po 2 dienu bandyti kazkur ir tada bus aisku bet kodel tas pregna kur pries 5-7 dienas parodo ar esi nescia nieko neparo…
Neturėjau patirties su pregna, bet planuojančių temoj daug kas peikė, kad kartais parodo ir kai nieko nėra.
Labiausiai pasitiki šiuo metu easy, kiek skaičiau. Aš iš viso, su pigučiais gaudžiau :))
lilFoo parašė:
Neturėjau patirties su pregna, bet planuojančių temoj daug kas peikė, kad kartais parodo ir kai nieko nėra.Labiausiai pasitiki šiuo metu easy, kiek skaičiau. Aš…
Jo man ir rodos kad easy geriausi yra o tie pregna ne dar ir brangesni.. nu zodziu reik laukti jau tada bus aisku.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai