Ali1986 parašė:
Sveikos merginos, ir man nesivystantis nestumas. Apie 9 savaite nustojo vystytis😔 su ginekologe laukem kol prasides savaiminis persileidimas, vakar pradejau kraujot…
Aš gėriau solpadein.
Ali1986 parašė:
Sveikos merginos, ir man nesivystantis nestumas. Apie 9 savaite nustojo vystytis😔 su ginekologe laukem kol prasides savaiminis persileidimas, vakar pradejau kraujot…
Aš gėriau solpadein.
Ali1986 parašė:
Man ligoninėje duodavo diclofenak tabletes
Ali1986 parašė:
Man nepadedavo jokie vaistai. Kazkiek slopindavo ibumetinas bet kad visai nejausciau nebuvo.
Man siandien jau yra penkta stipraus kraujavimo diena... Daktarę sako nekritiska, normalu, laukiame dar savaite.
Pirmas dvie dienas kresuliai krito nezinau kokiu kiekiu..
Dabar kaip stiprus mm, atrodo viska tempia, viska skauda. Atsibodo matyt ta belekiek kraujo 🤦🤦🤦
Paskaitau istoriju kaip visiem viskas praeina greitai ir sklandziai, jauciuosi beviltiska.
Per savaite hemoglobinas nukrito is 148 i 118. Tai ka galiu daryt tik gulet, kiek daugiau pajudu vel paskendus sedziu.
Stebuklobelaukiant parašė:
Man siandien jau yra penkta stipraus kraujavimo diena... Daktarę sako nekritiska, normalu, laukiame dar savaite.
Uzjauciu.... o kiek jums savaiciu nustate nesivystanti?
Reikia kantriai išlaukti. Jei paguosiu, man kraujavo gan stipriai 7 dienas. Bet ir išsivalė viskas gerai, patvirtino gydytoja.
Ali1986 parašė:
Uzjauciu.... o kiek jums savaiciu nustate nesivystanti?
Buvo 7 savaites kai pasake jog nustojo vystitis apie 5-6sav. Mes toj pacioj Rugsejinuku gruoej buvome man atrodo.
vpergale parašė:
Reikia kantriai išlaukti. Jei paguosiu, man kraujavo gan stipriai 7 dienas. Bet ir išsivalė viskas gerai, patvirtino gydytoja.
As buvau pas gydytoja penktadienį, sake gimdoj liko dar kresuliuku, paskyre oksitocina susileidaubtris dienas tai laukiu pagerejimo. Kaip jau norisi grizt prie normalaus gyvenimo ne tas zodis.
Aciu uz palaikyma!
Buvo 7 savaites kai pasake jog nustojo vystitis apie 5-6sav. Mes toj pacioj Rugsejinuku gruoej buvome man atrodo.
Taip, rugsejinuku grupe😔 kaip liudna😭
man daugiau nebekraujoja, tik viena diena ,gera pusvalandi, labai gausiai. Pergyvenu , kad iki galo neissivale, nes nestumas nemazas buvo🤔9 sav. Be vaistu...
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai