Rinkitateka parašė:
Man atsibodo jau ta betvarkė... 🙈
Affidea ilgos eiles?
Kada jus eisit?
Idomu atsiliepimai apie sia gydytoja, nesu girdejus apie ja.
Rinkitateka parašė:
Man atsibodo jau ta betvarkė... 🙈
Affidea ilgos eiles?
Kada jus eisit?
Idomu atsiliepimai apie sia gydytoja, nesu girdejus apie ja.
Eiva2 parašė:
Affidea ilgos eiles?
Kada jus eisit?
Ji atvykstanti iš Kauno, ne Šiaulietė. Man rekomendavo ją, pažiūrėsiu kaip seksis, tikiuos bus gera.
Nėra ilgos, radau norimą laiką. Tik tai, kad jau nemažai teks susimokėti 🙂
Rinkitateka parašė:
Ji atvykstanti iš Kauno, ne Šiaulietė. Man rekomendavo ją, pažiūrėsiu kaip seksis, tikiuos bus gera.
Paskui parasykit ar patiko apsilankymas pas sia gyd.
Eiva2 parašė:
Paskui parasykit ar patiko apsilankymas pas sia gyd.
Sveikos. Žinokit patiko, maloni gydytoja. Aparatūra gera. Buvom kartu su vyru, viską apžiūrėjo, komentavo. Super, galiu rekomenduoti. Aišku, sumokėjome nemažai, bet nėra ko lyginti su valdiška apžiūra pirmą kartą.
Rinkitateka parašė:
Sveikos. Žinokit patiko, maloni gydytoja. Aparatūra gera. Buvom kartu su vyru, viską apžiūrėjo, komentavo. Super, galiu rekomenduoti. Aišku, sumokėjome nemažai, bet…
Kokia kaina gavosi?
Eiva2 parašė:
Kokia kaina gavosi?
Konsultacija 69 + echoskopija 75 lyg, viso 144 €
Rinkitateka parašė:
Konsultacija 69 + echoskopija 75 lyg, viso 144 €
Vien echoskopui nebuna? Internetu taip bandziau tai neleidzia. Duoda tik konsultacija ir jei reiklas yra echo dar.
O priskambint man ten tai neimanoma registratorem🙉
Eiva2 parašė:
Vien echoskopui nebuna? Internetu taip bandziau tai neleidzia. Duoda tik konsultacija ir jei reiklas yra echo dar.
Deja, ne... Norėjau ir aš tik ECHO, bet vis tiek ir už konsultaciją reikėjo susimokėti... Nežinau, aš lengvai prisiskambinti, galima ir internetu registruotis, tik prašė iškart susimokėti.. 🙈 tada skambinau į vietą, pavyko užsiregistruoti... Va, su MVK kosmosas, tikiuos bent gimdymą priims... Nes echoskopo nėra kas pažiūrėtų 🙈
Rinkitateka parašė:
Deja, ne... Norėjau ir aš tik ECHO, bet vis tiek ir už konsultaciją reikėjo susimokėti... Nežinau, aš lengvai prisiskambinti, galima ir internetu registruotis, tik …
Sake 26d bus talonai kitam menesiu, ziuresiu ar pavyks gauti.
Aciu, kad nepamirsot pasidalinti🙂
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai