belaukiantstebuklo parašė:
Sveikos, gal kas gali pagelbėt su spermogramoa tyrimų rezultatais?
O kodėl tiek mažai tyrimo. Kiti neatlikti, kurie svarbūs
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįbelaukiantstebuklo parašė:
Sveikos, gal kas gali pagelbėt su spermogramoa tyrimų rezultatais?
O kodėl tiek mažai tyrimo. Kiti neatlikti, kurie svarbūs
GyvenantiPuikiai parašė:
O kodėl tiek mažai tyrimo. Kiti neatlikti, kurie svarbūs![]()
tik tai gavau, bet jau išsiaiškinom, oligoastenospermija. 🙄
tik tai gavau, bet jau išsiaiškinom, oligoastenospermija. 🙄
Bet pagrindiniai dalykai N.A.. labai keista. Grybo g daret?
Pergalė parašė:
Bet pagrindiniai dalykai N.A.. labai keista. Grybo g daret?
Taip, man ir keista. Mes darėm grybo g prieš keletą metų, bet buvo jie atlikti. Gal ne pilnas koks čia, pigesnis
Va, dar kartą siunčiu. 🙃 Darėm grybo g. Ten jaučiu tik vienas ir yra už 60 eur.,🙃
Labai daug svarbiu duomenu truksta. Bet jau ir kiekis rodo, kad yra bedu.
Va, dar kartą siunčiu. 🙃 Darėm grybo g. Ten jaučiu tik vienas ir yra už 60 eur.,🙃
Gal kad koncentracija ir kiekis labai prasti, net nebuvo prasmės tirti kitų parametrų? Ar pirmą kart daret SG? Gal vyras nesilaikė rekomendacijų prieš tyrimą (susilaikymas nuo santykių, karštos vonios, pirties, alkoholio)? Gal kokius vaistus vartojo pastaruoju metu?
Guave parašė:
Labai daug svarbiu duomenu truksta. Bet jau ir kiekis rodo, kad yra bedu.
Šiaip mano gydytoja kai paprašiau paaiškint kaip kas pradėjo pievas kažkokias kalbėt, dėl to ir klausiu čia, gal kažkam panašiai buvo.
SauleDanguje parašė:
Gal kad koncentracija ir kiekis labai prasti, net nebuvo prasmės tirti kitų parametrų? Ar pirmą kart daret SG? Gal vyras nesilaikė rekomendacijų prieš tyrimą (susil…
jo pirma karta, susilaikymas buvo 7 dienas, beeeet. vakar vonioj gulėjo. blem, gal tai įtakos turėjo..
Šiaip mano gydytoja kai paprašiau paaiškint kaip kas pradėjo pievas kažkokias kalbėt, dėl to ir klausiu čia, gal kažkam panašiai buvo.
Ka reiskia pradejo pievas kalbeti?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai