Pirną kartą maudė. Kelias dienas.
Dbr dėjausi naujai penktadienį, jokio maudimo.
Sveikos! Aš vėl su klausimu 😀 spirale 2 sav įdėta. Artėja mėnesines, bus už savaitės. Bet man taip pilvą maudžia.. Maude mažiau daugiau visas 2sav įdėjimo, bet siom dienom ipatingai maudžia. Ir kraujo spalva pasikeitė, patapo švelniai rožinė, o ne tamsi, kaip būdavo. Ar tai normalu? Gydytoja liepė pasirodyti tik po 3men nuo įdėjimo. Bet tas maudimas gimdos, ta pakitusi kraujo spalva, neramina.. Ar buvo kuriai tai? Spirale dėta gydymo tikslais.
BlackAmber parašė:
Sveikos! Aš vėl su klausimu 😀 spirale 2 sav įdėta. Artėja mėnesines, bus už savaitės. Bet man taip pilvą maudžia.. Maude mažiau daugiau visas 2sav įdėjimo, bet siom…
Normalu. Kraujavimas su protarpiais normalu iki 6 mėn. Dėl skausmo negaliu atsakyt. Kreipkitės dėl visa ko pas ginekologą savo.
Sveikos. mirena turiu metus laiko ir nesuprantu ar taip turi butu: menesines tai skausmingos tai ne. tai gausios tai negausios. trunka 4-10dienu. ciklas 27-42 dienos. labai daznai gleivingu isskyru buna. einu miegoti ir atsikeliu su galvos skausmu.beveik kiekviena diena skauda tik viena kruti. nuolat pikta labai bunu. ginekologo pas mus nera, seimos daktares bandziau klaust bet atsakymo jokio negavau.
vasarele1576 parašė:
Sveikos. mirena turiu metus laiko ir nesuprantu ar taip turi butu: menesines tai skausmingos tai ne. tai gausios tai negausios. trunka 4-10dienu. ciklas 27-42 dieno…
Neturi
vasarele1576 parašė:
Sveikos. mirena turiu metus laiko ir nesuprantu ar taip turi butu: menesines tai skausmingos tai ne. tai gausios tai negausios. trunka 4-10dienu. ciklas 27-42 dieno…
Nuvažiuokite pas normalų gyd. ir pasikonsultuokite. Pirmus metus manau visko būna.
Laba diena,norejau pasiklausti.Liepos men,isidejau mirena.Rugpjūčio men,menstruacijos buvo negausios,vos patepliojimas,o rugseji menstruaciju nesulaukiu.Ar gali taip greit dingt menstruacijos?Pilva maudžia jau kokios kelios savaites,krutys labai jautrios.Ačiū pasisakiusioms.
daivute.gr parašė:
Laba diena,norejau pasiklausti.Liepos men,isidejau mirena.Rugpjūčio men,menstruacijos buvo negausios,vos patepliojimas,o rugseji menstruaciju nesulaukiu.Ar gali tai…
Per pusmeti viskas susireguliuoja
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai