MarMar7 parašė:
Sveikos, parduodu spirale MIRENA, gyd rekomendavo per 3mėn įsidėti , bet neįsidėjau. Galite rašyti į tėvų darželį arba [email protected] 😊
sveiki,kokia kaina ?
MarMar7 parašė:
Sveikos, parduodu spirale MIRENA, gyd rekomendavo per 3mėn įsidėti , bet neįsidėjau. Galite rašyti į tėvų darželį arba [email protected] 😊
sveiki,kokia kaina ?
Sveikos,prieš 3 mėn isidejau mirena.siandien pasisveriau ir žiūriu per 3 mėnesius priaugau 4 kg🙈 valgau viską kaip visada,nieko nekeičia u.apetitas nepadidėjo nei kiek. Galvoju ar čia ir toliau augs,nes nesąmonė jei taip augs kg.ar gal susireguliuos svoris? Pasidalinkint savo patirtimi 🙈
vysnyte parašė:
Sveikos,prieš 3 mėn isidejau mirena.siandien pasisveriau ir žiūriu per 3 mėnesius priaugau 4 kg🙈 valgau viską kaip visada,nieko nekeičia u.apetitas nepadidėjo nei …
Buvau jau rašiusi, kad atsiimu žodžius, kad svoris neauga, jei neėdi. Su mirena per 6-8 mėn +10 kg
vysnyte parašė:
Sveikos,prieš 3 mėn isidejau mirena.siandien pasisveriau ir žiūriu per 3 mėnesius priaugau 4 kg🙈 valgau viską kaip visada,nieko nekeičia u.apetitas nepadidėjo nei …
Sveiki,
Čia turbūt kiekvienam organizmui individualiai. Mireną turiu 3 metus, bet ženklių svorio pokyčių nepastebėjau
Sveikos,
Turiu Mirena nuo sausio mėn. Gyd. ir akušerė minėjo, kad 6 mėn reikia, kad kūnas prisitaikytų. Prieš tai turėjau varinę 4 metus. Pakeičiau, kad pirma dėl kraujavimo gausos, dažnai puola pienligė, sako, mirena mažina uždegimų skaičių.
Pastebėjimai, kovo mėn beveik visai nebuvo mm, labai džiaugiausi, bet vėliau tepliojimai. Na gerai,lyg turėtų būti mm, panašu, kad teplioja, krūtinė jautri. Užtenka tik įklotų. Dabar tęsiaisi tepliojimai, bangomis smūginis galvos skausmas, pilvo apačios skausmas, bet vaistų dar gerti kaip ir nematau reikalo. Svoris, na čia man keista, nes tikrai pastebėjau, kad esu tokia papilnėjusiu, turiu +4 kg., jaučiuosi tiesiog pripūsta. Valgau maistą ne bet ką, turiu skrandžio problemų, tad gyvenu maisto riežimu. Man 44 metai, jau pastebiu, kad karščio bangos, prakaitavimas padidėjęs. Prisideda prie viso to?
Gyd atosotogauja. Arba tiesiog reikia taikytis, kad kūnas pradeda moteriškai pilnėti, menopauzei prasidėjus. Ai, dar geriu nakvišų aliejų, geriau šotukų, kas liečia visas moteriškas problemas. Galvoju, grįžti prie varinės....
Festinalente parašė:
Sveiki, parduodu irgi Mirena spirale galioja iki 2026.05 domina gal?
Sveiki, kokia kaina?
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai