silence_ parašė:
Nebuvo nei karta tokiu minciu,verkimu ir pan...
Man praėjo jau. Gal sutapimas🤔
silence_ parašė:
Nebuvo nei karta tokiu minciu,verkimu ir pan...
Man praėjo jau. Gal sutapimas🤔
Nežinau ką daryti, kai įdėjo mirena ginekologė sakė po sekančių mm ateiti apžiūrai. O kai paskambinau vietą tik rugsėjo 3d. Gavau. Kažkaip neramu ,norėtusi,kad apžiūrėtu ar vietoje ji. Ką patartumėte? Nes per 1.5mėnesio nuo įdėjimo ,tik savaitę netepė. O dabar atrodo lyg vėl sirgčiau. Aišku mirena sirgimo laiką nuo 9dienų sumažino iki 4 . Bet neramu man ar neiškrito ir ar gerai ji ten laikosi🤔😶
Dinameleo parašė:
Nežinau ką daryti, kai įdėjo mirena ginekologė sakė po sekančių mm ateiti apžiūrai. O kai paskambinau vietą tik rugsėjo 3d. Gavau. Kažkaip neramu ,norėtusi,kad apži…
Skambinkite gyd. ir tarkitės, kad priimtų.
Boneta parašė:
Skambinkite gyd. ir tarkitės, kad priimtų.
Ji atostogauja, o kitu atveju tik vyras antro lygio ginekologas kuris echoskopuoja😬
Dinameleo parašė:
Ji atostogauja, o kitu atveju tik vyras antro lygio ginekologas kuris echoskopuoja😬
Galit nueiti privačiai.
Sveikos,
Spirale turiu jau metus laiko. Apie puse metu kentejau su visokiais pakraujavimais, tepliojimais, kurie prailgdavo ir siaip bet kada pasirodydavo. Veliau nusistovejo ir kai laikrodukas karta pwr menesi savaite buna menesines tik negausios kaip anksciau, tiesiog pateplioju tai silpniau, tai stipriau. Tikrai atkreipiau demesi, kad zymiai stipriau pries menesines kokia savaite isbrinksta ir be galo skausminga krutine tampa, kas mane pabai erzina. Bet dabar kas nutiko tai as jau visiskai pasimetusi
Si men kai buvo menesines (tepliones kas menesines), jos truko ne savaite kaip visad, bet 2 savaites. Joms pasibaigus po dar nepilnos savaites pradejo ziauriai skaudeti pilvo apacia, ypac kaire puse, ta pacia diena vel
Pradejau teplioti. Skausmas nesiliove ir ikk galo nenusieme net su vaistais, pakilo truputo temperatura, trauke prie zemes, patekau pas seimos gyd, kraujas rode kiek uzdegima, ginekologe kairej kiausidej mate geltonkunio cista (panasu poovuliacine) , bet nedidele, kuri neturi pridaryti zalos, o gimdos sieneles storos, isviesejusi, kas nera normalu turint spirale, ji turetu but plona ypac po
Metu nesiojimo. Nors spirale vietoje. Tiesiog rekomendavo test ibumetina ir c vitamina didelem
Dozem kraujavimo slopinimui, bet kraujavimas isibegejo jau, kaip per menesines iki spiralea, gan gausus, maudimai irgi iki galo nepraeina, kazkas neaiskaus su manimi vyksta🤔 gal kuriai yra buve kazkas panasaus?
Sveiki. Mirena turejau tris men, daugiau nebekentejau. Pus antro men teplioti, apie men buvo svaru, tada vėl tepliojo kol galiausiai pradėjo kraujuoti apie savaite. Pasibaigus kraujavimui ėjau pas ginė kad išimtų, kaip man aiškino po tiek laiko isvis kraujavimas buvo neaiškios kilmės, bandė dar kalbinti palikti nes visgi mažai laiko nešioju, bet neperkalbėjo. Labai džiaugiuosi kad išėmiau, nes kai kitos po puse metu laukia kol baigsis tepliojomai tai nezinau iš kur pas jus tiek kantrybes 🤷♀️🫣 turi pliusu spirale, bet matyt man nepakeliui su ja, nors labai daug ginekologu ja rekomenduoja, mano patirtis kitokia, nezinau ar dar bandysiu kada, gaila savo laiko laukti kol ji ten prisitaikys 🫤 😅
enya2929 parašė:
Sveiki. Mireną turiu du metai. Karts nuo karto patepliodavo. Tris menesius dabar išvis buvo švaru. Prieš porą savaičių pakraujavau šiek tiek apie savaitę. Šiandien …
O pasiskambinti pasikonsultuoti telefonu nėra galimybes? Ar privačiai gal eiles trumpesnes butu, dėl savo ramybes.
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai