Dinameleo parašė:
Merginos,antradienį įdėjo mireną. Nu nesuprantu nesusitvarkau su smegenim. Labai puola slogios mintys ,verkiu iki negaliu. Šendien aprimo kolkas. Ar gali būti nuo s…
Gali
Dinameleo parašė:
Merginos,antradienį įdėjo mireną. Nu nesuprantu nesusitvarkau su smegenim. Labai puola slogios mintys ,verkiu iki negaliu. Šendien aprimo kolkas. Ar gali būti nuo s…
Gali
Festinalente parašė:
Sveiki, parduodu irgi Mirena spirale galioja iki 2026.05 domina gal?
Ar turite dar?
Sveikos merginos, esu labai sunerimusi😔 mirena įdėjo gegužės 29d. Nuo tada prasidėjo tepliojimas, po to savaitė buvo rami ir nuo tada kraujavimas, nėra jis labai gausus, bet kraujuoju iki šiol😔 ginekologė sakė, kad du mėnesius gali teplioti, bet man jau prasideda neviltis dėl to kraujavimo, galvoju apie jos išėmimą, mirena dėta dėl gausaus kraujavimo, bet jis man trukdavo savaitę... o dabar beveik du mėnesiai kraujuoju, kad ir nestipriai, bet man tai kelia didelį diskomfortą... ar kam taip buvo? Ar praėjo kraujavimas su laiku?
Odeta777 parašė:
Sveikos merginos, esu labai sunerimusi😔 mirena įdėjo gegužės 29d. Nuo tada prasidėjo tepliojimas, po to savaitė buvo rami ir nuo tada kraujavimas, nėra jis labai ga…
Taip praėjo, po pusės metų 🙈
Ginekologas irgi sakė kad turiu išlaukti, organizmas pratinasi.
Žinoma nebūtinai jums tai truks pusę metų, gal tik mėnesį ar du, kiekviena skirtinga esam 🙂
Sveikos visos. Turiu beda🙈 esu po kaklelio operacijos metai laiko.gimdoj turiu mioma.menesines žiaurios.gausus kraujavimas kresuliai didziausi skausmai nepakeliami.tabletes jau bejeges skausmui malsinti tai teko pereiti prie leidziamu vaistu.tai dar šioke tokia nauda.daktaras sake arba šalinam dali gimdoa su mioma arba mirena detis.labai bijau mirenos del visu šalutiniu poveikiu ir labiausiai del didejancio svorio nes ir taip pilna kaip maišas.ka patartumet kas turi neseniai isideja mirena?
Aaalev parašė:
Sveikos visos. Turiu beda🙈 esu po kaklelio operacijos metai laiko.gimdoj turiu mioma.menesines žiaurios.gausus kraujavimas kresuliai didziausi skausmai nepakeliami.…
Patart niekas nepatars. Turit įvertinti šalutinius poveikius ir arba dėtis vistiek, arba ne. Jei Mirena gali padėti palengvinti jūsų situaciją, dėčiaus negalvodama.
Aaalev parašė:
Sveikos visos. Turiu beda🙈 esu po kaklelio operacijos metai laiko.gimdoj turiu mioma.menesines žiaurios.gausus kraujavimas kresuliai didziausi skausmai nepakeliami.…
Kasniuke parašė:
Patart niekas nepatars. Turit įvertinti šalutinius poveikius ir arba dėtis vistiek, arba ne. Jei Mirena gali padėti palengvinti jūsų situaciją, dėčiaus negalvodama.…
Ir siandien atejo atsakymai kad kaklelis kaip ir be pakitimu.kiausideje yra didele cista. Isvados kiausides endemetrioze.kaip suprantu mirena sunaikina cistas?
Dinameleo parašė:
Nebuvo nei karta tokiu minciu,verkimu ir pan...
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai