I-L-O-N-A parašė:
tai gal vejaraupiai,man i ploiklinika ne neleido vest kad neuzkresciau tepiau zelionka ir nuo nesejimo puse tavegilio.
o ji pokolkas nesikaso, neniešti turbūt...
I-L-O-N-A parašė:
tai gal vejaraupiai,man i ploiklinika ne neleido vest kad neuzkresciau tepiau zelionka ir nuo nesejimo puse tavegilio.
o ji pokolkas nesikaso, neniešti turbūt...
mamytux parašė:
priaugusi esu beveik 6kg,o jau ikopem i 8menesiukabet esu pati is stambesniu tai zinai beda nemaza,ka apsirengti,o pilvas toks atsikises,kazkoks keistuoliukas jis man
![]()
o jei kiek mazai tepriaugai, as is viso +16 turejau, bet aciu dievuliui po 4 menesiu sekmingai sugryzau i savo pradini svori
as irgi tokia is stambesniu, bet kai prisidejo tas 16 tai kaip babuinas atrodziau
bet nestresavau, sakau gi as nescia
Nu bus matyt ką gyd. pasakys, už valandikes važiuosime, tikuosi nieko rimto. bijau kad nebūtu vejaraupiai(nes pati nžn ar esu persirgusi) bet kartu būtu ramybė- persirgtu ir žinočiu kad daugiau nebesusirgtu, nes kai darželį lanko, tai jei db ne vjrp. tai kaškada vistiek parsineš...
mamyciuke parašė:
Nu bus matyt ką gyd. pasakys, už valandikes važiuosime, tikuosi nieko rimto. bijau kad nebūtu vejaraupiai(nes pati nžn ar esu persirgusi) bet kartu būtu ramybė- persirgtu ir žinočiu kad daugiau nebesusirgtu, nes kai darželį lanko, tai jei db ne vjrp. tai kaškada vistiek parsineš...
jei jau neisvengiama, tai kuo anksciau tuo geriau, lengviau persirgs
mamytux parašė:
priaugusi esu beveik 6kg,o jau ikopem i 8menesiukabet esu pati is stambesniu tai zinai beda nemaza,ka apsirengti,o pilvas toks atsikises,kazkoks keistuoliukas jis man
![]()
tiek mazai priaugai
tai tau gerai, as per visa nestuma 18 kg pavariau
tai dar kokie 7 kg yra like ir niekaip neina ju numesti
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai