Laukianti dziaugsmo parašė:
Bijau sumeluot, bet manau, kad ne. Nes paskaiciuoja dienos vidurki ir daugina is tu dienu. Gal su tecio atostogom kitaip yra nebent, pataisys mane. Nes man analogis…
Nemeluojat negaus.kaip ir mamos nes jom lubos ir yra.
Tėvystės atostogų trukmė yra 30 kalendorinių dienų. Jas galima naudoti nepertraukiamai arba skaidyti į dvi dalis. Skaityti
visą straipsnįLaukianti dziaugsmo parašė:
Bijau sumeluot, bet manau, kad ne. Nes paskaiciuoja dienos vidurki ir daugina is tu dienu. Gal su tecio atostogom kitaip yra nebent, pataisys mane. Nes man analogis…
Nemeluojat negaus.kaip ir mamos nes jom lubos ir yra.
MamaRossa parašė:
Tai kaip suprantu, daugiau kaip 1400€ į rankas Tėtis už tėvystės atostogas negaus, nes "lubos"?!!Vyro mėnesio atlyginimas į rankas dvigubai didesnis... Tu…
Jeigu 2-vi savaites ims, tai ir gaus tik uz 2-vi savaites nuo "lubu".
Motinystes ismokos uz nestumo ir gimdymo atostogas lubu nera.
Jolanta-K@J mama parašė:
Motinystes ismokos uz nestumo ir gimdymo atostogas lubu nera.
Kad uz dekretines nera zinau
is ju gausiu viska kas priklauso, kalbejau apie vaiko prieziuros savo atveju.
Kad uz dekretines nera zinauis ju gausiu viska kas priklauso, kalbejau apie vaiko prieziuros savo atveju.
Na jus dar i nestumo ir gimdymo atostogas neisejusi
Tai jusu atveju tik uz jas saket, galima taip pagalvoti
Jolanta-K@J mama parašė:
Na jus dar i nestumo ir gimdymo atostogas neisejusiTai jusu atveju tik uz jas saket, galima taip pagalvoti
![]()
Ne ne, susiskaiciavau jau viska i prieki as
Bet vis tiek, neteisinga
Daug dirbam, gerai uždirbame, mokesčius mokam sąžiningai nuo visos algos, o išmokas gaunant "lubas" uždeda... Žinoma, kad ne piniguos laimė, bet kai didelė šeima, tai tas - 1400€ iš biudžeto yra daug... Teks vaikų vasaros stovyklų atsisakyti arba tėtukui, vietoje tėvystės atostogų - kasmetines atostogas imti :/
MamaRossa parašė:
Bet vis tiek, neteisingaDaug dirbam, gerai uždirbame, mokesčius mokam sąžiningai nuo visos algos, o išmokas gaunant "lubas" uždeda... Žinoma, kad ne piniguos la…
Tai vat geriau kasmetines.
MamaRossa parašė:
Bet vis tiek, neteisingaDaug dirbam, gerai uždirbame, mokesčius mokam sąžiningai nuo visos algos, o išmokas gaunant "lubas" uždeda... Žinoma, kad ne piniguos la…
Taip sutinku
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai