inga273 parašė:
Dar buvau gavus iš ergoterapeutės patarimą duot vandens ir leisti pūsti burbulus per šiauduką. Nes atpalaiduoja raumenis ir pasisioja vaikas, o ir veikla įdomesnė, …
Ačiū labai
inga273 parašė:
Dar buvau gavus iš ergoterapeutės patarimą duot vandens ir leisti pūsti burbulus per šiauduką. Nes atpalaiduoja raumenis ir pasisioja vaikas, o ir veikla įdomesnė, …
Ačiū labai
Pas mus su sysiu nesigauna. Seda tik kaki ant puoduko. Visa diena kencia ir laukia, kol gris namo ir tada jau kaku. Darzelyje ner puoduko. Yra unitazai. Ten nedrista. Nors pora sykiu pavyko.
Bet siaip jei sysi ir padaro ant puoduko po 5 min pampis slapias. Sedasi ant puoduko bet tada dazniausiai nenori. O ryte uzmerktom akim dar net bega ant puoduko kai ateinu zadint. Tai toks 100 proc ryte sysi ir kaki darom, o visa kita pampis.
O miegot pati miega. Jokiu knygu pasaku, dainu ar zaidimu maratonu neturim. Atejom i lova, nusirengem ir kartais pakasau nugara, kartais galva paglostau, o dazniausiai nieko, pora minuciu ir miega.
Bet mes dienos metu labai seniai nebemiegam. Darzelyje nenori nes daug veiklos, idomiau zaist nei miegot. O namie ner nuo ko but pavargus kad miego noret. Turbut nuo nauju metu nebemiega.
Nu pagaliau tevu darzelis atsigavo 🙌nezinau kas buvo bet nei per app nei per website nekrove. Rase Country not found. Ko tik nedariau ir cookius valiau ir incognito bandziau niekas neveike. Nu zodziu dabar uzkrove bet nezinau ar vel nedings.
Nu trumpai tai situacija su vyru nekokia, kuo toliau tuo blogiau. Vis kalbu vyrui apie skyrybas kad taip gyventi negalim bet jis aisq nesutinka. Pradejau po truputį deliotis viska i vietas ir jei niekas negeres reikes eiti teismo keliu. Ko tik jis man nepridare: visokiais žodžiais vadina, as kvailiausias zmogus pasaulyje, esu nieko neverta, sunaus autizmas yra mano kalte ir visos musu problemos yra mano kalte ir as turiu isirasyti tai sau i galva, as esu ne tai kad ne moteris bet net ir ne zmogus, viskas ka as sugebu yra tik kurti netvarka ir pan...
Jis isejo i darbus nes pries tai buvo tevystes atostogose. Pasikviete savo motina kad su mum tipo nuolat gyventu ir man padetu su vaikais. Tai ji isbuvo menesi kol jis kiekvieną diena pradėjo jai sakyti kad varyk is cia man taves nereikia ir pan. Na tai ji ir isvaziavo. As likau viena rupintis vaikais ir taip tempiu jau du men. O jis padeda gal tik pora valandų per dieną nes jam atrodo kad issivede sunu i lauka tai kaip jis sako 'savo darba padariau' dabar kasdien mamos praso kad vel atvaziuotu padeti o ji ka nevaziuoja nes zino kaip faina su juo gyventi.
Trumpai apie vaikus: sunus jo bijo, spardosi draskosi pas ji neina, buna nevalgo neleidžia pamperso pakeisti nu zodziu visiskai neprisileidzia. Dabar turim 2k/sav jam terapija su psichologe del autizmo stebesenos.
Mazyte irgi turi terapija su kineziterapeute nes yra silpnoka. Neseniai tik sliauzt pradejo. Is gulimos padeties yra tik viena karta pati atsisedus. Nesistoja ant keturiu. O jai antradienį jau 11men bus.
Na zodziu tiek. Daug žinučių prisikaupe tai visko neperskaitysiu. Tikiuosi jusu leliukai graziai auga🙏
hope2 parašė:
Nu pagaliau tevu darzelis atsigavo 🙌nezinau kas buvo bet nei per app nei per website nekrove. Rase Country not found. Ko tik nedariau ir cookius valiau ir incognito…
Nežinau net žodžių tinkamų.
Ar jums reikia spyrio? Jukš iš tokių namų ir net neatsisukti...NIEKAD! Aukso verti žodžiai moters, kuri pasakė.
Aš pasilikau, kad vaikai turėtų tėtį, o išėjau, kad vaikai turėtų mamą... Jums rinktis. Bet manau visos pritars, kad laikas trauktis ir jūs dėl nieko nekalta, tikrai susikursit sau ir vaikams geresnį gyvenimą ❤️❤️❤️
As jau nusprendus iseiti. Butent dėl vaikų. Vaikam geriau augti be tevo nei buti sutraumuotiems visam gyvenimui su tokiu. Bandau kalbinti vyra dėl kelimosi i Lietuvą gyventi. Lietuvoj bent sava sistema, sava kalba. O cia baisu kad jis viska zinodamas ir būdamas belenkoks manipuliatorius mane kaip ragana nupieš ir dar neduok Dieve jam vaikai liks😱
Jei tik yra galimybė samdykitės advokatą, bandykite naudotis gpt bent jau, kad nusakytų galimus niuansus tos šalies. Įsirašykit vyro terorizavimą būtinai. Manau, kad baugu kitoje šalyje likti visai vienai, žinant, kad vyras nesugebės vaikais pasirūpinti juo labiau. Siunčiu stiprybės ir linkiu nedelsti ❤️
Jau vakar atėjau su klausimu kitu, tik hope problemos nepalyginamai didesnės ir perskaičius išgaravo iš galvos 🥲
Ką naudojate apsaugai į lovytę miego metu nuo sysiuko? Turiu ikėjos, bet nėra gera, iš pigu pirkausi tai visiškas š. Mąstau apie vienk paklotus didesnius, ar sūnus kaip uzaugo su "klijonke" nu nepalyginamai buvo gerai 😅
Cavy parašė:
Jau vakar atėjau su klausimu kitu, tik hope problemos nepalyginamai didesnės ir perskaičius išgaravo iš galvos 🥲
Neperšlampamas paklodes man geriausia
inga273 parašė:
Neperšlampamas paklodes man geriausia
Kokios firmos? Paprastų turiu atiduotų labai fainų john lewis, tai norėtųsi kažko po jomis, kaip minėjau ikėjos turiu, iš pažiūros atrodo tikrai gera, bet buvo naktis, kai gertuvę pasiėmusi pilstė, tai viskas peršlapo..
Cavy parašė:
Kokios firmos? Paprastų turiu atiduotų labai fainų john lewis, tai norėtųsi kažko po jomis, kaip minėjau ikėjos turiu, iš pažiūros atrodo tikrai gera, bet buvo nakt…
Tos guminės klijuotės, tai vaistinėse jų ir dabar yra pirkti.
Mes vaikui naudojam Ikea, tai kolkas dar nebuvo tokių avarijų, kad neatlaikytų.
Sau ant lovos naudojam pirktą iš riposo. Tai esu patenkinta, naudojom ~3m, tai jau apsauginis sluoksnis nusidėvėjo, tai kaip tik ką tik pakeičiau. Kažkokių rimtų incidentų irgi nebuvo, bet įvairių dėmių matėsi 🤭 tačiau čiužinys kaip naujas.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai