ačiū už atsakymus.
Mamos, kokius batuku mausit ryt, poryt į darželį?
Aguona2023 parašė:
ačiū už atsakymus.
Oi, dabar pati opiausia problema - kaip rengti vaiką? Ryte dar tikrai pakankamai šalta, o dieną jau visai šilta. Aš kolkas dar pilnoj žieminej ekipuotej leisiu, tiek batai, tiek kombinezonas. Nors batus jau išsitraukiau kur rudenį nešiojo, pažiūrėti ar neišaugo. Nes gal jau batus ir galima pakeisti. Dėl kombinezono tiesiog neturiu pasirinkimo kolkas, plonesnio neturiu, bet šiandien jau užsisakius pavasarinį.
Bet turbūt laikysiuos tokio principo - kai pati sau keisiu rūbus/avalynę, tai ir vaikui pakeisiu
O aš antraip, kombį jau dedu softshell name it turim, o batus palieku žieminius, pašiltintas pirštines, kepurę su dvigubu medžiagos pluoštu, išėjom visą žiemą, tai manau ji puikiai tinka, buvau nupirkusi tą storą šalmuką, bet jo visai nereikėjo, jis per daug mano akimis.
Sako, kad pavasarį nurenginėt reik nuo galvos, nes žemė įšalus (batus palikt šiltesnius, bet kepurę ir tt jau galima plonesnę. O rudenį šilčiau rengtis reik nuo galvos, nes žemė dar įšilus🌞
Kombį ryt Reimos MarteMid, o šiltesnėm dienom softshel dėsiu. Batus - reimos hyppi (jie neperšlampami, bet nėra vilnos viduje).
Kas turit erdvės nuosavos lauke ar planuojat vaikų kampelį? Ką įrengsit?
Aš tiek jau visko prisigalvojau
Galvoju terasėlę padaryti kokią 3x3 panašiai, ten pastatyt namelį, jau nusipirkau naudotą gan erdvų Smoby už 70€ vietoj 500€.
Tuomet šalia bokštelį su čiuožykla ir skirtingus užlipimo būdus, šalia supynes ir gimnastikos žiedus, sukonstruos tėtis šitą 'kompleksą' tik čiuožyklos reikia.
Smėlio dėžę jau turim tai reiks kažkur šalia įkomponuot.
Na ir vandens trasa, kur galima visaip ten patvenkt, uždaryt, atidaryt.
Dar įsigysiu rinkinuką pusiausvyros laipiojimo akmenų.
Šis irgi labai patiko, kaip vandens ir smėlio žaislas bet manau susilaikysiu. 
Jei būs noro visiems šeimos nariams dar planuose yra dirbtinis upelis, tai čia tuo pačiu ir vaikui dar viena atrakcija būtų. Gal kas nors tokį turit?
Šiaurėsbanga parašė:
Kas turit erdvės nuosavos lauke ar planuojat vaikų kampelį? Ką įrengsit?
Pas jus taip viskas planuota atrodo, apgalvota 😊
Mes namelį pernai statėm su čiuožykla. Vyras darė, aš dažiau Gal bus poreikis, prijungsime supynę, nors yra lopšiai du prie namo. Dar galvoju šiemet po nameliu padaryti terasėlę, ten kažką. Namelyje nebent sėdmaišiuką.

Smėliadėžės atsisakiau, nes pilna katinų kurių kaimynai neprižiūri. O žvyre jie nesilanko 😅👌🏻 Kadangi garažo statybos dar visai negreit, tai pakaks iki kol baigsis smėliadėžės etapas 🤭

Laipynėms taip pat puikiai tinka tai, ką turime ir dar nedings nuo kiemo greitai. Tai įrengus kažką spec, šios lentos vistiek dėmesio gautų 😅

Nepadėjau jums, gal kas pasidalins ir man įdomu būtų ☺️👍🏻
Wider parašė:
Aš kai nebebus minuso naktį, planuoju jau nebevilkt kombio. Turim ploną, bet jei +16, tai jau ne komfortas kojom. Vilksiu stipresnį treningą ir ploną striukytę. Pat…
O kaip jūs jaučiatės? Jau nėštumas visai visai visai į pabaigą🌸🌸🌸
Cavy parašė:
Pas jus taip viskas planuota atrodo, apgalvota 😊
Mes namelį pernai statėm su čiuožykla. Vyras darė, aš dažiau Gal bus poreikis, pr…
Labai įkvepiančiai jūsų pasirinkimas atrodo👌 faina, nes natūraliai vaiko smalsumas ir vaizduotė lavinami natūraliom sąlygom ir neatrodo per daug.
Mes šviežiai turim kiemą, tai dabar užsisakėm kaip tik vaikams namuką pakeltą, po apačiansmėlio dėžė, šone lenta užlipti, čiuožynė nučiuožt ir supynės. Šalia viso to dar užsisakiau tris pakeltas lysves savo atsiradusiai daržininko gyslelei😁😁😁 tai rezultate daug laisvo kiemo neliks😁😁😁 duok dieve tik kad tie pomidorai nepavestų 😁🙈
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai