MOTERIS02 parašė:
Kauno klinikose, aš registravaus per esveikata
O eilės didelės pas ja?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįMOTERIS02 parašė:
Kauno klinikose, aš registravaus per esveikata
O eilės didelės pas ja?
Saulėtekis parašė:
O eilės didelės pas ja?
E sveikatoje viską labai lengva rasti, pirmas laisvas laikas rugpjūčio 17d 🙂
Jurintaaa parašė:
Ačiū jums ,bandysiu atšaukti vizita čia ir registruotis kaune
Jurintaaa parašė:
O kaip jums sekasi? Vis uzmatydavau forume, ir pagalvoju kaip jums?
akveja parašė:
O kaip jums sekasi? Vis uzmatydavau forume, ir pagalvoju kaip jums?
Po biški judam link pabaigos, neužilgo 33 savaitės sukapsės 🫢 sunkus tas nėštumas mano ir gestacinį turiu ir aukštas spaudimas ir placenta žemai, tai vieną kartą jau stipriai kraujavau, ligoninėse ne kartą gulėta, bet kažkaip po biški, po biški ir turėsim savo stebukliuką 🥰
Jurintaaa parašė:
Po biški judam link pabaigos, neužilgo 33 savaitės sukapsės 🫢 sunkus tas nėštumas mano ir gestacinį turiu ir aukštas spaudimas ir placenta žemai, tai vieną kartą ja…
Kaip smagu girdėti tokias istorijas
Saulėtekis parašė:
Kaip smagu girdėti tokias istorijas
Pasiseks ir jums, aš pati taip pat turėjau prieš tai du nesivystančius, vienas iš jų buvo su dvynukais, svarbiausia nenuleisti rankų ir ieškoti visur kur įmanoma galimų kabliukų, kodėl taip nutinka. Šį kartą drąsiai galiu sakyti, kad su K sudėliotu gydymo planu nėštumą ištraukėm.
Jurintaaa parašė:
Pasiseks ir jums, aš pati taip pat turėjau prieš tai du nesivystančius, vienas iš jų buvo su dvynukais, svarbiausia nenuleisti rankų ir ieškoti visur kur įmanoma ga…
Jūs turite aumenį su Karpenko?
O jums po dvieju nelaimių sakė bandyti ar darytis tyrimus?
Kokia jūs stipri..
Man turbūt nurašys tiesiog, kad nesivysto kad chromosominiai pakitimai nes net pūslyčių abu kartus nematė..
Džiaugiuosi, kad jums dabar taip ištempė ir galėsite supti leliuka
Saulėtekis parašė:
Jūs turite aumenį su Karpenko?
O jums po dvieju nelaimių sakė bandyti ar darytis tyrimus?
Taip, Karpenko.
Ne, niekas man nieko nesiūlė, šitame kelyje pats turi labai domėtis ir reikalautis visų siuntimų, tyrimų. Mano šeimos gydytoja net nenorėjo rašyti siuntimo pas imunologę, nes pasak jos, čia tikrai negali būti susiję.. Bet kuriuo atveju, po dviejų nesėkmių jums priklauso tyrimai, tai jų ir reikalaukit.
Jurintaaa parašė:
Taip, Karpenko.
Ne, niekas man nieko nesiūlė, šitame kelyje pats turi labai domėtis ir reikalautis…
Būtinai reikalausiu, ačiū jums
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai