Chalvaa parašė:
Gal girdejote ar trakuose zada vyrus isileist i gimdyma? Kaip del privaciu palatu? Ar yra? Ir kokia kaina? Ar tikrai is vln atvaziavus neisvarys?🙈🤭
Ten visos vienvietės palatos
Chalvaa parašė:
Gal girdejote ar trakuose zada vyrus isileist i gimdyma? Kaip del privaciu palatu? Ar yra? Ir kokia kaina? Ar tikrai is vln atvaziavus neisvarys?🙈🤭
Ten visos vienvietės palatos
Sarisin_Gunes parašė:
Ten visos vienvietės palatos![]()
Rimtai??? Vat sito nezinojau
geras!
Man kažkaip visi tarsi susitarę atkalbinėja nuo gimdymo Trakuose, vieni sako kad nėra ten epiduro, kad anesteziologo vietoj nėra ir t.t. Kad provincija, ir nebus reikiamų daktarų jei kažkas eis netaip. O jūk žinot kaip lengva nėsčia moterį išgasdint, ir visi kas kalba prieštarauja atsiliepimams čia. O aš jau ir pasimečiau
Mano nėštumas neatrodo nei koplikuotas nei ka. Bet tos kalbos nervina ir painioja. Kaip realiai ten yra ar yra ten ta epidura, nors su negimdžiau pirmos ir kaip ir neplanuoju antro vaiko. Ir idomu kokia situacija kaip su vyrais, gal kas nors jau žino realią situaciją, ar įleidžia. Vakar net mano ginekologo seselė atkalbinėjo, kad jie ten tipo lazankes trina, ir kad nėra ten epidūro as juos.
Jelena 27 parašė:
Man kažkaip visi tarsi susitarę atkalbinėja nuo gimdymo Trakuose, vieni sako kad nėra ten epiduro, kad anesteziologo vietoj nėra ir t.t. Kad provincija, ir nebus re…
Ir visi kas kalba ,ten net negimdė ! Aš remiuosi kas gimdė
Jelena 27 parašė:
Man kažkaip visi tarsi susitarę atkalbinėja nuo gimdymo Trakuose, vieni sako kad nėra ten epiduro, kad anesteziologo vietoj nėra ir t.t. Kad provincija, ir nebus re…
Na kiek zinau visom kas nori ir pagal atsidaryma speja visoms daro
ir anezteziologu tikrai visada yra, operacijas gi kazkaip daro
ir cezariu buna ekstra
Sarisin_Gunes parašė:
Ir visi kas kalba ,ten net negimdė ! Aš remiuosi kas gimdė![]()
Nu vat aš ir galvoju, nu jei būtų taip blogai niekas nerašytų gerų atsiliepimų, o aš iš tų nėsčių kurios nori gimdyti be streso, konvejerio ir skubos kažkokios.
LiNaV parašė:
Na kiek zinau visom kas nori ir pagal atsidaryma speja visoms daroir anezteziologu tikrai visada yra, operacijas gi kazkaip daro
ir cezariu buna ekstra
![]()
Tai vat ir pasirodė keista, nes rada kaip cp daro.
Jelena 27 parašė:
Nu vat aš ir galvoju, nu jei būtų taip blogai niekas nerašytų gerų atsiliepimų, o aš iš tų nėsčių kurios nori gimdyti be streso, konvejerio ir skubos kažkokios.…
Todėl
Ir renkuosi Trakus
Chalvaa parašė:
Sveiki, nežinau ar dabar įleidžia vyrus i gimdyklą, visos palatos ten vienvietės, t. Y tu gulėsi tik su savo leliukų, plius yra lova vyrui ar tavo artimam žmogui nakvoti, tad nereikės dalintis palata su pašaliniu žmogumi😊👍 tai yra labai gerai, 👍 turbut labiausiai dėl to pasirinkau gimdyti Trakuose, 😊 tik nežinau, kaip dabar karantino metu, ar leidžia pasilikti per naktį vyrui, naktis vyrui kainuoja atrodo 19eu, yra viena privatesnė palata, ji skyriasi nuo kitų jog yra šaldytuvas mini, ir tik tavo dušas +wc, ji yra mokama, kainuoja ~28-30eu para, ir į tą suma įeina nakvynė vyrui👌☺️ nes visos kitos palatos taip pat su wc ir dušu, bet daliniesi su kaiminine palata. ☺️ Atvažiavus iš Vln tikrai neišvarys, o šiltai priims👌😊 gimdžiau gruodžio mėn, nei kiek neaigailiu, esu patenkinta savo pasirinkimu, 💯 jei dar kada tekts gimdyti, tai tik Trakuose😊
Sarisin_Gunes parašė:
Sveiko ! Kas gimdėt Trakuose su epidūrų,nebuvo tokių atveju,kad sunkiai gavot nes maža ligoninė ir nebuvo kam epidūrą padaryt,nes užimtas gyd buvo .Arba ilgai laukė…
Sveika, pati gimdžiau be epidūro, nes man jo ir nereikėjo, bet kiek žinau jie ten labiau natūralistai, bet epidūras tikrai yra, 👍 ir kaip dar laukiaus, buvau Trakuose apžiūroj, aprodė mums gimdyklą ir panašiai, tai klausiau pas juos apie epidūrą, man pasakė jei atvažiuosi ir tiesiog prašysi iškart epidūro, nes kažkas ten, draugė ar kaimynė prigazdino, jog skausmai nepakenčiami, prašyk epidūro, be epidūro negimdyk, tai tikrai jo taip paprastai negausi, man sakė jei mato jog gimdyvė tikrai nepakanti skaumui, ir neapseis be jo, be problemų suleis epidūrą. Čia perpasakoju, kaip man buvo paaiškinta, dar budamai su pilvuku,kai buvom su vyru apsižiureti, tai man taip akušerė Violeta pasakė situaciją dėl epidūro pas juos 😊
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai