Sese parašė:
Nes jus guldė gimdymui, o ne stebėjimui![]()
na pagulde i stebejimo palata ir sake siandien negimdysi. toj palatoj buvo dar 2 busimos mamos, kurios lauke ryto kad pradetu skatinima. ten ne gimdykla buvo jei ka
Sese parašė:
Nes jus guldė gimdymui, o ne stebėjimui![]()
na pagulde i stebejimo palata ir sake siandien negimdysi. toj palatoj buvo dar 2 busimos mamos, kurios lauke ryto kad pradetu skatinima. ten ne gimdykla buvo jei ka
asetija parašė:
na pagulde i stebejimo palata ir sake siandien negimdysi. toj palatoj buvo dar 2 busimos mamos, kurios lauke ryto kad pradetu skatinima. ten ne gimdykla buvo jei ka…
Mm, aišku. Matomai viskas priklauso nuo ligoninės. Tik gaila kad nėštukei dar ir badauti tenka
Sirdute377 parašė:
Savaitgalis ligonineje, kontrolei. Pirmadieni spres k daryti
Labai gerai, kad nuvažiavot pasitikrint! Vistiek ramiau dabar turėtų būt
asetija parašė:
wau kur cia tokia gera prieziura?
pamenu gimdyt pagulde is vakaro(dienos metu), joks maistas jau nepriklause))
Greičiausiai užsienyje bus ;) aš irgi ne LT, tai kai mane kai buvo paguldę po pietų stebėjimui, tai iškart atėjo paklausė, ko norėčiau valgyt, atnešė ir desertą. Kitą dieną iškart su meniu atėjo, davė išsirinkt, ko pietums norėsiu
mrs.R parašė:
Labai gerai, kad nuvažiavot pasitikrint! Vistiek ramiau dabar turėtų būt![]()
As DE. Rasau hau kelinta komentara. Neina issiusti
Dėl judesių. Man dėl gestacinio diabeto yra dieta, tai pastebiu, kad jei mažiau valgau, mažiau angliavandenių tai judesiukai būna silpnesni ir mažiau, o kai pavalgau daugiau kažko ne dietiško, tai vaikelis tokias diskotekas kelia😁 tai gal ir jums, kurios mažiau jaučiate dieta yra? Nes realiai jokių saldumynų negalima 🫣
Jurgita @ parašė:
Dėl judesių. Man dėl gestacinio diabeto yra dieta, tai pastebiu, kad jei mažiau valgau, mažiau angliavandenių tai judesiukai būna silpnesni ir mažiau, o kai pavalga…
Man jokios dietos nera, kiek syryt saldumynu pririjau, kad panele isjudinti tai ohooo, bet ji be reakcijos buvo
Sirdute377 parašė:
Man jokios dietos nera, kiek syryt saldumynu pririjau, kad panele isjudinti tai ohooo, bet ji be reakcijos buvo
Aš jei sunerimstu, tai kažko saldžiai suvalgius prasideda diskoteka.
Esu net vieną kartą vykusi į priėmimą, nes tiek judėjo be perstojo, kad išsigandau, sakau gal kažkas ne taip, priėmime sako dar dėl.tokios priežasties neteko turėti pacientės,bet apžiūrėjo, viskas buvo gerai, tiesiog matyt įsisiautėjusi buvo mergina...
Jus pamenu iš ivf grupės, tikiuosi, kad viskas bus gerai ir to linkiu🤍🤞
Jurgita @ parašė:
Aš jei sunerimstu, tai kažko saldžiai suvalgius prasideda diskoteka.
Esu net vieną kartą vykusi į priėmimą, nes tiek judėjo be perstojo, kad išsigandau…
Tai va matot, visos su skirtingom istorijom.
Aciu uz linkejimus, jums tai pat sekmes♥️
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai