asetija parašė:
kaip rengiat i lauka?
pukini kombi ir dar vokeli ar kazkaip maziau? pastebejau, kad siandien sukaites bu…
vilnoni kombi ir tuomet dedam i vokeli bent siandien
asetija parašė:
kaip rengiat i lauka?
pukini kombi ir dar vokeli ar kazkaip maziau? pastebejau, kad siandien sukaites bu…
vilnoni kombi ir tuomet dedam i vokeli bent siandien
Turtle parašė:
Gal zinot ar galima atsildyti piena is saldytuvo ir kiek neisgere vel det i saldytuva ir sunaudot kita diena ?
Reikia iskarto sunaudoti, antra karta saldyti negalima
asetija parašė:
kaip rengiat i lauka?
HM kombinezona meskuti ir i vokeli
asetija parašė:
kaip rengiat i lauka?
Merino kombis šiltas ir vokelis ☺️
Sveikos visos. Nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi. Nuo pat gimimo mažiuką maitinau iš krūtinės, per pirmas tris dienas mažylio svoris nukrito 150g, kai mažyliui buvo 1 sav ir 6 dienos nuvykom svertis ir apžiūrai, pasirodo per tą laiką priaugom tik 30g. Gydytoja pasakė kad tai yra natūralaus maitinimo problema kai mažylis kabo kabo ant krūties ir neaišku kiek suvalgė. O mažylis tikrai kabėdavo. Liepė laikytis griežto rėžimo ir tai, kad mažylis turi suvalgyt pieniuko penktadalį savo svorio. Tad pradėjau nusitraukinėt pieniuką ir užrašinėt kiekvieną ml kiek suvalgė. Ir prasidėjo darbas, dirbom ir mes su tėčiu ir mažylis. Ir mūsų pastangos nenuėjo veltui, vakar buvom svertis, gydytoja pasakė neatpažint vaiko 🥰 ir priaugom 600 g. 😊
Tad gal irgi kurių mažyliai nenulenda nuo krūties jie gal tiesiog nepavalgo.
Tikiuosi mano patirtis bus naudinga. 😊
JustinaLAvr parašė:
Sveikos visos. Nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi. Nuo pat gimimo mažiuką maitinau iš krūtinės, per pirmas tris dienas mažylio svoris nukrito 150g, kai mažyliu…
Šaunuoliai tėvai!
O aš su klausimu dar vienu:
Kai miega, ar jūsų vaikai skleidžia garsus visokius ir makaluojasi rankom kojom?
Maniškis atrodo nuolat juda kruta, niurna, "šneka", nu toks neramus miegas atrodo, o aks užmerktos
Ar čia mažylių toks miegas normalus dabar skaitosi?
koko_shanel parašė:
Šaunuoliai tėvai!
pas mus su miegu taip pat
atrodo kaip jis gali miegoti kai tokie veiksmai vyksta su rankom kojomis.
Mergaitele parašė:
pas mus su miegu taip pat
atrodo kaip jis gali miegoti kai tokie veiksmai vyksta su rankom kojomis.
O keliat kai taip muistosi ar paliekat tokiam miegui iki kol išbunda pilnai?
Aš naktim labai pergyvendavau iš pradžių, nes atrodo gal skauda ką, ar temp pakilus (matuojam vis ir dabar), o dabar kiek skaitau regis įprastas toks aktyvus miegas mažiams..
Dabar va paguldžiau miegot, kamerą turiu ir stebiu - atrodo miega ramiai ir bam, kad pradės plakasuotis ir tą savo keistų garsų simfoniją leist. Praeina koks 20-30sek ir vėl ramiai miega
koko_shanel parašė:
O keliat kai taip muistosi ar paliekat tokiam miegui iki kol išbunda pilnai?
Aš naktim labai pergyvendavau iš pradžių, nes atrodo gal skauda ką, ar temp pakilu…
Paliekam, kai jau prasideda verkimas, kad valgyt nori tada pasiemam.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai