Sirdute377 parašė:
Sveikos mamytes, pas vaiku gyd. tik gale men o klausimu jau susikaupe daug. Kal kuri gales patarti.
Mano pirmoji dukra tokia buvo - nei dieną nei naktį ramiai nemiegoj. Naktį vežimas ištisai važiavo arba ant krūtinės miegodavo. Buvom net pas neurologą, tai liepė tik nešioti ir nerikdyti vaiko, vis dėmesį nukreipti 😏 Maitinau mišinuku. Suėjus lygiai metukams apsivertė aukštyn kojom viskas🤷
Dabar mažoji užmiega ramiai ant rankų, bet suvyniota į pleduką, kad guldant nesijaustų šilumos pokyčio 😉 Turi pagulėti šalia jos kol gerai įmigs, tik tuomet gali ka nors pasidaryti namuose. Čiulptuko neima, visų rūšių išmėginom jau, bet vis bart gaunu už siųlymą 🤣
Tiucis parašė:
Sveikos. Turiu klausimėlį toms kurios atsisakėt pieno produktų dėl vaiko pilvo pūtimo. Ar atsisakėt apskritai visų pieno produktų ar suvalgote kažką kas be laktozės…
Dvi savaites nevalgiau pieno produktų, situacija visiškai nepasikeitė - kaip raižė pilvelį taip raižo. Per tas 2sav. avižų pieną kartais gėriau.
Sofi_ parašė:
Jetus aš išvis tokia pasimetus, nežinau net ką valgyt 🤣 ką jūs valgot? Gal prisišaudysiu idėjų valgiaraščiui 🤣
Pusryčiai:
avižinė arba kelių grudų košė su bananu/avietėm/juodais serbentais. Grikių košė. Sumuštinis su daktariška dešra. Kiaušinis.
Pietūs ar vakarienė:
Troškinta arba kepta vištiena. Virta karka, šonkauliai, kotletai (be svogūnų) Ryžiais/grikiais/avižine koše arba virtos bulvės.
Burokėlių ar vermišėlių sriuba.
Valgiaraštyje jokių šviežių daržovių, nes pučia vidurius😐 Vaisiai - tik bananas🤦
Aaistė parašė:
Sveikos, kūdikiui beveik dvi savaitės. Esu pirmą kartą mama ir jaučiu, kad nesusitvarkau🙄 nesuprantu kūdikio poreikių.
Būkit tik šalia vaiko šiuo laiku, jokio lavinimo ur nereikia dar😉 Pirmas 2-3 sav. kuo daugiau su mazyliu būti, glausti prie krūtinės, užsakinėti pienuką☺️ Aš pirmas 2 sav nieko beveik nedariau, vyras į lovą valgyti net nešė🤣❤️ Mažyliui gimus taip pat stresas būna, kad kita aplinka, kiti garsai, nauji visi potyriai kurie labai vargina. Reikia laiko ir susitvarkys, susidėlios viskas į savo rutinas👌