Sofi_ parašė:
Mūsų vaikiukam artėja 5 augimo/raidos šuolis! Tai mane programėlė jau įspėjo, kad gali namuose darytis audringos nuotaikos 😀 šito šuolio metu kaip tik pasireiškia a…
Sveiki,gal pasidalinsite kokia programėlę naudojate
Sofi_ parašė:
Mūsų vaikiukam artėja 5 augimo/raidos šuolis! Tai mane programėlė jau įspėjo, kad gali namuose darytis audringos nuotaikos 😀 šito šuolio metu kaip tik pasireiškia a…
Sveiki,gal pasidalinsite kokia programėlę naudojate
Sofi_ parašė:
mums šiandien taip pat suejo lygiai 5 mėnesiai ir programele išmete kad prasideda pasiekimu savaites tai jau nusiteike esame 🫣
Alekxsa parašė:
Sveiki,gal pasidalinsite kokia programėlę naudojate![]()
Wonder weeks 😀
Maniškis savaitė iki 5mėn panašiai zyzlius buvo, irgi palikt neįmanoma buvo, tik ant rankų ir viskas, niekas netiko daugiau. Bet tada atėjo pirmadienis ir bam - kitas vaikas, vėl žaidžia pats ant kilimuko, vartosi, linksmas. Juokėmės su vyru kad norėjo savaitę pradėt naujai tai laukė pirmadienio specialiai 😅
Tik mum po to savaitės dantys pradėjo rodytis, tai spėjam kad dėl to ir irzslus buvo, skaudėjo dantenas matyt.
Tragedija parašė:
Ar jau daug yra turinčių dantukų? Mums greit 6 mėnesiai ir dar nieko nematyt 🙉🙈 vyras juokiasi, kad visi vienu kartu išdygs 🙈😂🙃
Pas mus jau susistate į vietas ir viršuj ir apacioj baltuoja. Bet nepanašu kad greit lys, nei patine nei ką
bet kai krimsteli valgydama tai dziaugiuosi tais jos protezais 😂
Tragedija parašė:
Ar jau daug yra turinčių dantukų? Mums greit 6 mėnesiai ir dar nieko nematyt 🙉🙈 vyras juokiasi, kad visi vienu kartu išdygs 🙈😂🙃
Mes irgi dar neturime, ir jokių ženklų neįprastų, kad greit bus🙈
Mums seilės kibirais du mėn teka ir va aną sav dar buvom pas gydytoją, apžiūrėjo, sako dar nėra, bet gal jau greit. Bam kitą rytą dantenose jau pailgas brūkšnys vienas, kitą dieną antras, o dbr jau jaučiasi viršūnėlės kai kanda, aštrios blyn 😅
Tai kur link einu - dantukai gali ir netikėtai pradėt rodytis. Aišku gali ir vėliau nei pusmetis dygti, visiškai normalu ir kad tik apie metukus išlenda 😊
JustinaLAvr parašė:
Sveikutės🥰 klausykit, tos kurios naudojat Wonder weeks, jūs suvedę gimimo datą ar termino datą? Nes kaip ir reikalauja termino datos... ir dabar pas mus jau savaitė…
Termino datą. Bet man kartais kelios dienos pasvyruoja ir būna, bet dažniausiai nuotaikos atitinka
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai