aistoska parašė:
Mano vasarinukas yra mums antras ir dievo dovana ❤️ tarp broliukų 15mėn skirtumas. Pirmasis po IVF, gydytojai sakė kad natūraliai nepastosiu, bet va db turim 2 🥰sun…
❤️❤️
aistoska parašė:
Mano vasarinukas yra mums antras ir dievo dovana ❤️ tarp broliukų 15mėn skirtumas. Pirmasis po IVF, gydytojai sakė kad natūraliai nepastosiu, bet va db turim 2 🥰sun…
❤️❤️
Sirdute377 parašė:
O kiek jums metu?
31 🙂
Daimao parašė:
31 🙂
Tai dar laiko turit 😉
Mergaitele parašė:
Sveikos ar esate jau susidurusios su tridiene?
Šiandien prieš ryta pakilo temp matavom 37.6 buvo dabar jaučiu kad yra pakilus dau…
Neturėjo tridienės, bet gali būt visai.
Jei temp nekyla didelė arba lengvai nusimuša, tai po kelių dienų turėtų išbert, tada tikrai tridienė bus buvus.
Dėl dantų - maniškiui nekilo neikart, nors jau 7 dantis rodysis greit. Bet čia ne rodiklis aišku. manau tokia lengva temp gali būti dėl dantukų tikrai
Labas mamytes. mes buvom kraustymosi periode, ir tuo metu keiciant aplinka prasidejo ir ropojimas ir 4 dantykai vienu metu🥲 bet pfu pfu,naktys labai ramios,diena sunkiau su miegeliu(max 2-3h), nes nenustygstam vietoj kol visu kampu neapciupinejam.Valgom gerai,buna dienu kai niekas neidomu ir tik mp norisi,gabaliukais valgis,tai tikra pramoga😁 Bet ar yra mamyciu kuriu maziukai ismiega nakti nenubusdami?.Man neramu kartais darosi,kai manoji net pusryciu laika pramiega ir pradeda savo diena 10 ar net 11 ryte.Bandziau kelis kartus kelti 8 ryte, bet tada vos islaukiam 18h vakaro.Ar toks miegojimas normalus? Daug kas sako jei miega viskas gerai ir nera ko pergyventi

Tris dienas laikėsi aukšta temperatūra, šiandiena vakare išlindo berimas.. Sakykit ar gali būti vadinama tridienė? Buvom ir pas daktarus darė kraujo tyrimus, rado bakterinę infekciją nes gerklytėje padidėjusios tonzilės. Geriam antibiotikus ir dabar pasimečiau gal nuo antibiotikų elergija gavos? Rytoj šeimos gydytojo nebus.. 🤦🏻♀️
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai