Nuotaika parašė:
Sveiki, ar reikia tureti savo gimdymo naktinius?
Reikia😊
Santariškių g. 2, Vilnius, VilniusNuotaika parašė:
Reikia😊
Nuotaika parašė:
Jeigu nebus atliekama CP tai reikia savo. Ir rekomenduoju įsidėti 2-3 vnt. Nes as po gimdymo visa slapia buvau nuo prakaito, tai kai jau leido, persirengiau apsipraususi. O dar vienus teko pasikeisti nes isstepiau vaikucio mekonijum, plius priespienis isigere krūtų vietoj, tad irgi buvo super, kad turejau dar 1
pasikeisti. Mes ne is vln. tai apsirūpinti teko daug kuo, ir viskas pasiteisino, viską mašinoje turejau. Daug rūbų sau (skirtingu oru, nes mes buvome 3 paras) ir Mazytei šiltesnių ir vėsesniu isidejau. Jei vilnietė esate, tai jei prireiks ko, atves vyras, bet mano atveju buvo super turėti viską automobilyje, aikštelėje.
Zyluttė parašė:
Jeigu nebus atliekama CP tai reikia savo. Ir rekomenduoju įsidėti 2-3 vnt. Nes as po gimdymo visa slapia buvau nuo prakaito, tai kai jau leido, persirengiau apsipra…
Supratau, ačiū. Na po gimdymo planuoju dėvėti pižamą, tik gimdymui naudoti naktinius 🙂
Šiaip išties stebiuosi, kad gimdymui reikia turėti savo naktinius...🤷♀️
Nuotaika parašė:
Supratau, ačiū. Na po gimdymo planuoju dėvėti pižamą, tik gimdymui naudoti naktinius 🙂
Ir mane stebina, bet, berods, VGN duoda gimdymui naktinius, bent jau jų pranešime ką imti su savim apie tai parašyta
Šiandien buvau pas ginekologę, sakė, kad vaikelio galvutė žemai, kaip suprantu įsistačiusi į kaklelį. Ir pas mane tokia situacija jau gal mėnesį. Gal kažkuriai irgi taip yra? Kaklelio ilgis 2.7 cm, tai kaip ir norma. Tik einant labai jaučiu spaudimą į dubens apačią. Taip ir atrodo, kad tuoj pagimdysiu kai vaikštau...
Hordė parašė:
Šiandien buvau pas ginekologę, sakė, kad vaikelio galvutė žemai, kaip suprantu įsistačiusi į kaklelį. Ir pas mane tokia situacija jau gal mėnesį. Gal kažkuriai irgi…
Pas mane taip buvo praeita nestuma, labai nemalonu buvo vaikstant, bet viskas buvo gerai-sulaukiau planinio cp 38+4 savaites
Nuotaika parašė:
Po gimdymo pižama gal ne pats patogiausias dalykas, neaišku, ar nekirps/neplyšit, jei taip bus tai užsimaut pižamą bus pakankamai nemažas iššūkis 😅
Elivoj parašė:
Po gimdymo pižama gal ne pats patogiausias dalykas, neaišku, ar nekirps/neplyšit, jei taip bus tai užsimaut pižamą bus pakankamai nemažas iššūkis 😅
Visiskai sutinku. Apie pižamą ir aš net negalvojau. Tik naktinukai buvo patogiausia susagstomi, kad zindyti būtų patogu. Apie kelnes ar šortus net negalvojau. Juolab, kad ateina apziureti, pasikeli tik ir patogu. Nusimaut butu sunku
Zyluttė parašė:
Jeigu nebus atliekama CP tai reikia savo. Ir rekomenduoju įsidėti 2-3 vnt. Nes as po gimdymo visa slapia buvau nuo prakaito, tai kai jau leido, persirengiau apsipra…
Ačiū, kokie geri patarimai😇, aš pagalvojau, kad geriausia turėti savo, gal imti dėl visa ko 2vnt, bet apie 3 nepagalvojau 🌸.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai