bebriuke83 parašė:
Reikia žiūrėti, kas netinka individualiai, bet aišku, saldumynai netinka, alkoholis, rūkymas. Kai kurie sergantys teigia, kad atsisakė mėsos ir dingo žvynelinė :)…
papildysiu sarasa - astrus maistas, keptas ir pan..
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįbebriuke83 parašė:
Reikia žiūrėti, kas netinka individualiai, bet aišku, saldumynai netinka, alkoholis, rūkymas. Kai kurie sergantys teigia, kad atsisakė mėsos ir dingo žvynelinė :)…
papildysiu sarasa - astrus maistas, keptas ir pan..
Smiliuke parašė:
papildysiu sarasa - astrus maistas, keptas ir pan..![]()
Didžiausias priešas tai nervai ir stresas!
DeiMing parašė:
Didžiausias priešas tai nervai ir stresas!
Taip, dar ir poilsio trūkumas
leidziasisaule parašė:
Sveikos,
merginos, gelbėkit, jaučiuos labai blogai.... Ar tai žvynelinė ar aš perdedu??![]()
Ten pusleles matosi? Ar teko sirgti vejaraupiais?
Zvyneline atrodo visai kitaip.
Vejaraupiais sirgus esu dar vaikysteje. Man 20 metu, beje. Net neisivaizduoju, kas cia. Man nei niezti, nei degina, jokiu pojuciu salutiniu nejauciu. Atsirado raudonos demeles, o po keliu dienu pastebejau, kad jos atrodo taip.. Kadaise mano tetis yra sirges zvyneline, tai labai jaudinuos, kad ir man ji atsirado :/
leidziasisaule parašė:
Sveikos,
merginos, gelbėkit, jaučiuos labai blogai.... Ar tai žvynelinė ar aš perdedu??![]()
Panašu į žvynelinę, bet nesigąsdinkite, nuo nervų labiau paūmės. Nueikite pas odos gydytoją ir paaiškės, kas čia yra, sėkmės ir sveikatos!
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai