vakuole parašė:
Kauno g lankiausi daug kartų ir vis pas skirtingą gydytoją, nes visos tiesiog tepalą išrašydavo ir namoLabiausiai patiko Kauno g. O. Chlivickienė. Ji davė neblo…
chlivickiene super, pas ja ir del zvynelines ne karta kreipiausi
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįvakuole parašė:
Kauno g lankiausi daug kartų ir vis pas skirtingą gydytoją, nes visos tiesiog tepalą išrašydavo ir namoLabiausiai patiko Kauno g. O. Chlivickienė. Ji davė neblo…
chlivickiene super, pas ja ir del zvynelines ne karta kreipiausi
b.vaida parašė:
Merginos, o be siuntimo einant gal žinot kokios kainos kauno g? Ar ten tik su siuntimu?
be siuntimo as einu. jeigu nori greit prieit tai tada bus mokama, jei gali palaukt tada bus nemokamai. Kainu nzn
b.vaida parašė:
Merginos, o be siuntimo einant gal žinot kokios kainos kauno g? Ar ten tik su siuntimu?
Nereikia siuntimo pas dermatologą, bet gerai turėti, jei skiria kompensuojamus vaistus, tada išrašą parsinešate į savo polikliniką ir jums vaistus gali išrašyti šeimos gyd.
Judita.Zv parašė:
be siuntimo as einu. jeigu nori greit prieit tai tada bus mokama, jei gali palaukt tada bus nemokamai. Kainu nzn
bebriuke83 parašė:
Nereikia siuntimo pas dermatologą, bet gerai turėti, jei skiria kompensuojamus vaistus, tada išrašą parsinešate į savo polikliniką ir jums vaistus gali išrašyti šei…
Ačiū! Bandysiu papult pas jūsų rekomenduotą gyd
sveikos,specelei jieskojau sio forma, mano 3m dukra susirgo sia liga man tai ira nauja,tepam drekinamuoju kremu DEXERYL, bet man atrodo kad nepadeda galvyte zvineleis jau o kunas taskukais bet po biski darosi zvinelei ,gal turit koki patarima kuom tepti,kol dar nebuvom pas 3ligio dermotolage santariskese,radau internete sampuna zvynelinei bet bijau veltui pirk o jei nepades
loretukass parašė:
sveikos,specelei jieskojau sio forma, mano 3m dukra susirgo sia liga man tai ira nauja,tepam drekinamuoju kremu DEXERYL, bet man atrodo kad nepadeda galvyte zvinele…
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tik bandymo keliu atsirinksite, kas jums tinka. Dar labai žiūrėkite, ką duoti valgyti, nes ir nuo mitybos priklauso.
Dar galvoju, kad aš pati tepčiau galvos odą kokiu kokosų aliejumi, palaikyčiau, o po to išplaučiau su Linola šampūnu. Kūną galuma Epaderm tepalu ar kremu tepti, man pačiai Oilatum emolientas tinka ir patinka, nes greitai įsigeria ir nelieka riebi oda. Daugiau, jei tik įmanoma, venkite vaistų, nes daugelis hormoniniai. Dar vartokite vit. D3, nes jis gerina odos būklę, aišku, prieš jo vartojimą būtų gerai pasidaryti tyrimą, po to ir pavartojus pakartoti, kad pažiūrėti, ar pasisavina organizmas. Sėkmės ir sveikatos!
emiliszioziukas parašė:
O kas is maisto netinka.serga mano draugas.bet jis kaip kaip ir vyras biski tingi.biski pameluoja.nes megsta saldumynus.dabar ypatingai paastrejo liga.
Reikia žiūrėti, kas netinka individualiai, bet aišku, saldumynai netinka, alkoholis, rūkymas. Kai kurie sergantys teigia, kad atsisakė mėsos ir dingo žvynelinė
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai