mazyle parašė:
matyt, siandien dar nuejau privaciai, tai mate jau ta folikula susiformavusi, tk kad gleivine dar plonoka, bet sake bandykit, oavyks tai pavyks, blogiausia kad nuti…
O gal ir pavyks🙃
mazyle parašė:
matyt, siandien dar nuejau privaciai, tai mate jau ta folikula susiformavusi, tk kad gleivine dar plonoka, bet sake bandykit, oavyks tai pavyks, blogiausia kad nuti…
O gal ir pavyks🙃
RauDonoji parašė:
Kad sakyciau tuscias
Raudonoji kaip jus?? Labai dziaugiuos kad jums viskas ok!!!
mazyle parašė:
Dabar nepamenu kiek gleivinė paauga per parą, gal 1.5mm bet ji auga iki pat ovuliacijos įvykimo, tai dar turit laiko augt🤞
Livijaa parašė:
Šiandien 28CD nesulaukiau dienų, po pietų nutariau prasitestuot "ant durniaus" nebuvau nei karto šito mačiusi per daugiau nei metus... Esu tiesiog šoke, kaip šito l…
Sveikinu!
Saulėtekis parašė:
Aš po persileidimo dariausi tyrimus kraujo, šlapimo užvakar gavau atsakymus.
Pas mane keleri metai padidėja liaukocitai ir limfocitai(šie įpatingai).
Vietoj jūsų aš išaiškinčiau viską, dėl kokių priežasčių toks kraujas. Atidėčiau planavimą, kažkuriam laikui. Žirniukui reikia sveikos mamos 🌷
RauDonoji parašė:
Dabar nepamenu kiek gleivinė paauga per parą, gal 1.5mm bet ji auga iki pat ovuliacijos įvykimo, tai dar turit laiko augt🤞
šiandien lyg 5,7mm buvo, auga, bet letokai🤞 tai nuo pirmadienio, tik 2mm
Sweet chili parašė:
Vietoj jūsų aš išaiškinčiau viską, dėl kokių priežasčių toks kraujas. Atidėčiau planavimą, kažkuriam laikui. Žirniukui reikia sveikos mamos 🌷
Ačiū už nuomonę, tyrimus dėl kraujo prieš porą metų santariškese, darė daug tyrimu iš kraujo, nieko nerado tai tik stebėjimas.
Po šlapimo takų uždegimo tyrimo važiuosiu vėl į santariškes pasitikrinti, bet jei bus kaip prieš pora metų, kas neras aiškios priežasties tai taip ir palieka, su stebėjimu kas keleta metu.
Šiuo metu kol geriu antibiotikus ir neplanuoju.
O po to bus matyt koki atsakymai bus.
Bet ilgai temti negaliu nes amžius 😄
Saulėtekis parašė:
Ačiū už nuomonę, tyrimus dėl kraujo prieš porą metų santariškese, darė daug tyrimu iš kraujo, nieko nerado tai tik stebėjimas.
Mane labai erzina tas "paliekam stebėti", kai yra blogi tyrimai. Na tikėkimės, kad dabar bus geresnė situacija, kai važiuosit vėl tirtis. 🤞
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai