kvietkelis mazas parašė:
mes irgi i paruosiamaja siemet pradejom, kitais metais -nori nenori i mokykla reikesKai pradejom nuolat lankyti darzeli, tai pradejo po truputi ir rasyti. ir skaityti-nors siaip jau noro tai visai neturejo tokiems dalykams. Laikrodi pazista tik valandos tikslumu, nelabai orientuojasi pusvalandžiais, o skaiciuoja tai senkokai maniskis, nors kaip bus mokykloj dar anksti spresti. Programos dabar kosmines -jei apsukresnis -tai susigaudo, o jei zioplesnis zuikis -tad buna sunku. Mes i paprasta mokykla bandysim, maniskis kazkaip nei ant meno, nei ant muzikos nera labai gabus, sportuojam tik papildomai. O sustiprintos sporto mokyklos pas mus mieste nera
![]()
O kas del drausmes-as kaip tik su juo siemet pradejau susitarti-kazkaip randam bendra iseiti. Anksciau tai nelikdavo nieko kito-tik paciai uz ji viska daryti, arba rekti, rekti, rekti![]()
Na man tai toks vaizdas kad as visai kalbeti nebemoku tik rekti
O pas mus del susitarimu paprasta tu man as tau , kaip tu su manimi taip ir as . Na pagrindine bausme matyt kompiuterio negauti bet ziuriu paskutiniu metu gudrauja nes vakare apsiziuri kad jau gulim tai isijunge ir vos nemiegancius randu prie stalo .

Kai pradejom nuolat lankyti darzeli, tai pradejo po truputi ir rasyti. ir skaityti-nors siaip jau noro tai visai neturejo tokiems dalykams. Laikrodi pazista tik valandos tikslumu, nelabai orientuojasi pusvalandžiais, o skaiciuoja tai senkokai maniskis, nors kaip bus mokykloj dar anksti spresti. Programos dabar kosmines -jei apsukresnis -tai susigaudo, o jei zioplesnis zuikis -tad buna sunku. Mes i paprasta mokykla bandysim, maniskis kazkaip nei ant meno, nei ant muzikos nera labai gabus, sportuojam tik papildomai. O sustiprintos sporto mokyklos pas mus mieste nera
jo jo, buna ir man-ir pastoviai bambu. Ir vyrui kliuva. O su kompu problema issisprende, kai ji pastatem bendram, o ne vaiku kambary, o ir miegoti as neinu, kol mano grzauolis neuzmiega. Pas mus kol kas didziausia beda yra, kai reikia zaislus tvarkytis. Anksciau budavo-mama, tvarkom kartu. Nu o dabar kur jau su tokiu pilvu man dar paskui jo zaislus raitytis. Tai iki barniu nueinam, kol apsikuopia kambari pries miega
dabar tu nauju zaislu gavo daugybe (gimtadienis ir kaledu senis), bet ir vel ta pati giesmele: nera ka zaisti
tai jau tipo leiskit prie interneto. tai turim bedu, kol issprendziam