Labas mamytes,
Sakykit kaip jusu maziai keliasi rytais i darza? Manoji kiekviena ryta su isterijom
menuliukas parašė:
Labas mamytes,Sakykit kaip jusu maziai keliasi rytais i darza? Manoji kiekviena ryta su isterijom
![]()
Gal nenori eit į darželį, gal kažkas negerai?
Jarmina parašė:
Gal nenori eit į darželį, gal kažkas negerai?
Tai kad jai darzelyje kaip tik labai patinka, o va keltis ziauriai tingi...
ji nuo pat gimimo pas mane rytais miegale, jau miegas jai sventas reikalas
Ir guldom anksti, 9 jau lovoj buna, bet neuzmiega...
Sveikos mamytes,noriu prisijungti prie jusu ir iskart ir klausima turiu
,niekaip negaliu atpratinti savo vaikio miegoti atskirai,viska isbandziau,kambarys padarytas pagal ji,sviesyte paliekam,gulim kol uzmigs arba uzmiega kartu paskui nesam i jo lovyte,vistiek pareina nakti ir vel nesam, priejom prie to,kad dabar pristumem jo lovyte prie savo ir dar einant miegot reikia duoti rankyte,net nakti prabunda ir praso rankytes,o apie isejima i kita kambari nera nei kalbos,iskart i asaras puola
tai grudames vienam kambariuki
ka daryt,bus antras vaikutis,netilpsim visi i viena kambari.Gal kuriai teko su tuo susidurti,patarkit,didelis aciu
na nezinau ka patarti mes ir gyvenam vienam kambary manau reikia grieztumo jam arba kaip mes padarem tai nupirko vyras dviaukste deveta lovyte tai db didysis miega antrame aukste o mergina miega pirmame aukste bet uzmiega ir musu lovoj jinai tada isnesu i jos lovyte ir manau bus vargelio kai gims leliukas mums bet manau susitvarkysim taip pat buvo ir su didziuoju iki kol gime dukriukas ir suprato kad jis jau didelis ir isejo i lovyte uzleido sesei vieta tai manau ir dukriukas taip pat padaris nereik vyt vaiko o jam paaiskint kad yra didelis ir laikas savo lovytej miegot cia mano nuomone idomu ka kitos mamytes patars
dzesta parašė:
na as ir nzn ka patarti nes mano nuo mazensiega savo lovose ir neturejau niekad tokiu problemeliu
Šita didelė problema būna dažniausiai didesniems, nes jie pripranta nuo mažens miegot kartu. Dukrą pripratinom nelabai sunkiai, bet irgi nelabai ji norėjo. Bet pasakėm, kad ir brolis guls į atskirą kambarį, tad teko iš pradžių šviesas palikti, tv žiūrėdavo kol užmigdavo. Reikia daug kalbėt, kalbėt ir kantrybės. Gal jaučia, kad vėliau gaus mažiau dėmesio, todėl dabar taip ir daro.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai