kapucino parašė:
seip ryt mums irgi 2men bet raso kad snd:-)augam ir mes puikiai,labai megsta bendraut guguoja savo kalba labai:-)o jau sypsomes mano sypseniukas cia mazas:-)
sveriam apie 5 kg mazdaug
![]()
Jetau koks grazutis
Mes po maudyniu 
kapucino parašė:
seip ryt mums irgi 2men bet raso kad snd:-)augam ir mes puikiai,labai megsta bendraut guguoja savo kalba labai:-)o jau sypsomes mano sypseniukas cia mazas:-)
![]()
Jetau koks grazutis
Mes po maudyniu 
Džene parašė:
as net negaleciau pasakyti kas kiek laiko valgo, nes labai ivairiai, ilgiausias laikas tai 2val pertrauka, tas pats ir nakti (jei miega) tai kas 2val vistiek keliasi pavalgytikad mums taip nakti 4.5val miego
nuo gimimo dar padoriai neissimiegojau
sianakt visai be miego...
O tu galvoji, kad tavo dukrytei labai sveika toks pienas nemiegojusios mamos, pervargusios? Tu galvoji tavo organizmas nera issiderines ir pilnas visokiu vitaminu? Ir jei tavo maziuke istisai valgo speju pati nelabai turi laiko normaliai pavalgyt. Man atrodo truputi perdetai nori maitint krutim, nes ta tavo auka nemanau, kad i gera nei tau nei maziukei. As tavo vietoj nusitraukciau nors karta i para, kad tetukas galetu pamaitint is buteliuko ir tu galetum pamiegot ar seip pailset.
Cia aisku tik mano nuomuone. Tu pati zinai kaip geriau ;)
minusiuke parašė:
O tu galvoji, kad tavo dukrytei labai sveika toks pienas nemiegojusios mamos, pervargusios? Tu galvoji tavo organizmas nera issiderines ir pilnas visokiu vitaminu? Ir jei tavo maziuke istisai valgo speju pati nelabai turi laiko normaliai pavalgyt. Man atrodo truputi perdetai nori maitint krutim, nes ta tavo auka nemanau, kad i gera nei tau nei maziukei. As tavo vietoj nusitraukciau nors karta i para, kad tetukas galetu pamaitint is buteliuko ir tu galetum pamiegot ar seip pailset.
Cia aisku tik mano nuomuone. Tu pati zinai kaip geriau ;)
tai ir mano birbiziukas valgo kas 2 valandas ir nakti kas 2 ,,bet manau kad tai normalu juk mp greitai susivirskina per 19min,,kursuos zindymo kai buvau taip sake,o juk kiekvieno lialiuko virskinimo sparta skirias vieni leciau kiti greiciau,tai ir niegojimas priklauso,,,kas misinukais tai juk jie sotesni ilgiau virskinami ir uz tai ilgiau miega
buna mano mazius kas40min praso papulio,,,bet ir duodi svarbu pienuko butu,visokiu tu dienu buna,,,
Eckaja parašė:
Jetau koks grazutis![]()
![]()
Mes po maudyniu Manau visiem vaikam patinka maudytis![]()
grazuolyte
irgi tokia tamsesnio gymio ar taip tik pasirode?nes maniskis irgi ne is baltuju,as pagal maziuka tai suris:-):-):-)
kapucino parašė:
grazuolyteirgi tokia tamsesnio gymio ar taip tik pasirode?nes maniskis irgi ne is baltuju,as pagal maziuka tai suris:-):-):-)
![]()
Dekuj, ji truputeli tamsesnio negu as, nes as irgi balta kai suris
bet cia jau tokia foto gavosi, nes cia jau visai ruda
Džene parašė:
tu mama, ir tu gali nuspresti ar norit skiepytis jei leis dabar ar dar neskiepukai niekur nedings, anksciau ar veliau vistiek gausit, bet reikia isitikinti 100proc. jog nebera jokiu ligos pedsaku, gi tik tu matai ir jauti, o gydytoja tik ta minute apziurejusi pasakys jog sveika ir galit skiepytis
Sekmes jums
Mes tai pas gydytoja 2ju menesiuku lankysimes ir gausim du skiepukus, nes menesiuko negavom per tas epidemijas, o paskui ir apsirgom...
Tai reiskia ir mes gausime 2 skiepukus, nes neskiepyjo 1 men. per epidemijas, ir galvojau kaip cia bus su tais skiepais. Ziuriu dauguma mamyciu duoda vitamino D, mums niekas nepaskire, nes nebuvom, gal man irgi jo duoti profilaktiskai, nes auga sparciai, sveria jau 6 kg. rubai jau senai mazi 56 cm, dedu 62 cm.toks ilgas atrodo, kad paskui nebutu koks rahitas, mano mergyte turejo rahita, tai kazkaip nesinori kazko praleisti, arba tiesiog reikia gyd. pasiskambinti ir paklausti.
kapucino parašė:
![]()
Labai grazu
blinciuke parašė:
mielosios, mums buvo taip pat nuo 3sav kankinosi sunus, cype nesavu balsu, priepuoliai tiesiog po 5val ko tik nebandem ir colinox ir espumizanai ir bifoval, biogaia kol neistverus viena diena nuvaziavau i ligonine. Papuoliau pas tikrai labai ger gydytoja ir zinot ka man pasake, kad visos tos bakterijos kaip tik sukelia spazmus, nes pas maziuka pilvelyje yra unikalios jo zarnyno bakterijos ir tos neva "gerosios" kaip tik kariauja su jomis, tai mus israse geriamaja pasta Fohow Meigui, po 2ml x 3 kart dienoj, cia su roziu ziedlapiu vandenuku, kaina tokia pati kaip neva geruju bakteriju o poveikis, jau po antro maitinimo mano maziukas ir pirdulent pradejo kaip nesavas ir atsirugti normaliai be fontanu, o taip visada slapia likdavau ir net apetitas normalus pasidare nebereikia nei tiek ryti nei ant krutines kabeti. O paciai liepe pagerti valerijono tablete 1 kart dienoj nes su pienuku lelius gaus minimalia doze ir miegos normaliai. ir tikrai pasiteisino, o ir tos pastos skonis toks malonus kaip meduciu vaikas tikrai su malonumu geria ir pienuka ir misinukanzn kur galima isigyti kituose miestuose pas mus Kedainiuose tai Kastonu vaistineje yra. Jei labai kam reikes nerasit parasykit nupirkus atsiusciau, kad tik maziukai geriau jaustusi
o mes siandiena gavome skiepa, per menesi priaugom 800g ir 4cm, aisku gavau velniu kad per mazai neva, bet kai buvo tokia situacija su atpylinejimais neimu i galva pernelyg
![]()
As ir esu ne pacios geriausios nuomones apie tas bakterijas, nes kazkada girdejau per radija tokia laida, kai apie jas pasakojo, tai jos is pradziu buvo sukurtos kiaulems serti, kad tos daugiau estu ir greiciau tuktu, o tik paskui jau zmonem pradejo taikyti, nu zodziu, nezinia ar tai tiesa, bet as taip girdejau jau ne karta, is gydytoju kalbu. sakaiu pameginsiu savo vaikuciui, nes kitos mamytes isbande ir net daktarai liepe, bet dabar tai jau tikrai nebandysiu as ju , reiks uzsukt i vaistine ir ismegint tavo metoda.
Eckaja, oi ne visiems vaikučiams patinka maudytis.
Maniškė tai verkė baisiausiai kai maudydavom, tik va paskutinį kartą rami pabuvo, gal po truputį pripranta.
Mamytės, truputėlį noriu sutrukdyt, nepykit, kad aš čia ne į temą, kas turi facebook'ą gal galit pabalsuot, reikėtų susirasti mano (Sandros Šimonienės) komentarą (kažkur 19-as nuo viršaus) ir paspaust like, iš anksto ačiū. www.facebook.com/photo.php?fbid=477517442312631&set=a.334318486632528.81818.280426142021763&type=1&theater
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai