2012.09.07 12:26 (prieš 13 m.)
Lini parašė:
Aciu, Renatute!
Priezastys: mioma auga kartu su vaikiuku, dar yra kitas miomos mazgas, bet nedidelis, bedos su gimdos kakleliu, placenta zemai, nuolatinis desinio sono skausmas, buna pereina i visa pilvo apacia. Nelabai pamenu to jausmo, kad visiskai nera jokio skausmo. N kartu apendicita sau piesiau. Mioma spaudzia. Tad kaip isitikinti kitaip be echo, kad cia mioma kalta, o ne kas kitas. Nes mano ginekologe tvirtina, kad esant normaliam nestumui pilvo, ar sonu skaudeti neturetu, tam turi buti priezastis. Intensyviau ziuri dar ir del to, kad as jau antra savaite esu ligonineje.
As tave kuo puikiausiai suprantu,pirmas mano nestumas baiges isvalymju. Dabar mums 12saw.o jau eko turejau 7 k. Du kartus ligoninej gulejau,pirma tepliojo 7 sav.,o 11 saw prasidejo dideli nuolatiniai skausmai,kai jau nakti nebeuzmigau, tai isvaziavau i priimamaji. Ir dabar vat guliu ligoninej, skausmas mazesnis,bet jis niesnyksta,tik kartais neskauda,bet tas laiko tarpas labai mazytis.dare eko, viskas ok,judam,augam, bet tokiu skausmu sake neturetu buti, nors ta gin.pas kuria lankausi privaciai, sake taip turi buti, gimda auga,as taip reaguoju, nu zodziu as ja nepatikejau ir i ligonine isvariau, kur mane ir pagulde. Ketw.vaziuosiu pas kkta gyd.bet irgi privaciai, nes mano dabartine tik iki 12 saw.teziuri. Lankysiuos pas gimd.namu patologinio sk.vedeja, jis zmogus su metais, tai manau, jei kas, guldysis mane i savo skyriu ir seks.