2015.08.31 23:54 (prieš 10 m.)
SniegoKaralienė parašė:
Labuka. Planuojam antra vaika, tai iskylo toks klausimas. Grizau i darba kai vaikui suejo metai, pvz atidirbu metus ir iseinu i dekreta. Tai iseina kad mano stazas …
Karinukee parašė:
Oo kokia naujiena, kaip mazge atpratinot??? Manoji visdar rekia papo ir matinu ryte, per pietus, i vakara, pries nakties miega ir nakti kiek nori....
Va grizom nuo juros ir is kart nuemiau dienini maitinima,nei ryte,nei diena...pirma diena parekem isteriskai 20min. ir uzmigom ir iki dabar migdomes 10min. paverkia ir uzmiega,bet neiesko (.) , o po savaites ir naktciai nebedaviau,tai pirma vakara isterijos priepolis buvo,rekem nuo 21.30v. iki 0.30v.tada iki 4v.pamiegojo,o pabudus koki pusvalandi paverke ir uzmigusiki ryto pramiegojo.O kita vakara mano nuostabai nebeieskojo (.) ir po 10min.verkimo uzmigo ir taip jau savaite be papo
Tikrai gaila vaiko kaip taip verkia,draskos,znaibos,pesiojas ir klykia,bet mums aciu D per viena vakara isterija baiges,nors migdytis pati nemoka ir i lova einam per prievarta,bet paverkia truputuka,tada mane apsikabina ir uzmiega...Ir tikrai keista,kad jau antra para nebelindo prie krutines...kaip niekada ten ir nieko nebuvo
Kantrybes reikia ir pradejus jokiu budu nebereikia pasigailet ir vel duot...jei pradedi,tai iki galo