Smurfe parašė:
O sakykit ar jum skanai sutampa su menesiniu diena? Man 25sav sake per skana atitinka 24sav tai savaite vaikelis per mazas? Ar veliau isitvirtino tik? O dabar i ska…
Nea nesutampa
skanas rodo vienaip,menesines kitaip:))
Smurfe parašė:
O sakykit ar jum skanai sutampa su menesiniu diena? Man 25sav sake per skana atitinka 24sav tai savaite vaikelis per mazas? Ar veliau isitvirtino tik? O dabar i ska…
Nea nesutampa
skanas rodo vienaip,menesines kitaip:))
Sveikutes.mane daktaras isgazdino po siandieninio echo,kad didelis vaikas,man beveik 34savaites,o pagal echo sveria mergaite 2,5kg.db baime,kad sunkiai gimdysiu ir kankinsiuosi.o valgau taip pat kaip pries nestuma,nera to didelio apetito.aisku svarbiausia jog sveika,bet neramu ir ka padarysi
braskine1 parašė:
Man buvo vaikutis zemyn galva bet jau kelinta diena jauciu spyrius sonuose tai iseina kad guli skersai![]()
as spyrius/judesiukus irgi jauciu sonuose, bet zagsejima lyg tais apacioje... klausiau gydytojos, kaip cia mano mergyte atsigulus, kad taip keistai ja jauciu, tai sake, kad raidele C... gal ir Jums panasiai yra
As jums taip baltai pavydziu, kad taip daznai turit galimybe pamatyti savo leliukus, suzinoti ju svori
as viena echoskopa turejau pacioje pradzioje-6 sav. del dideliu skausmu, o kita-20 sav. Daugiau gydytoja sake, kad man nepriklauso...nebent tureciau kazkokiu rimtu nusiskundimu, bet vaiko pulsas geras, mano kraujospudis irgi, gimdos aukstis 31-kaip ir priklauso. Zodziu, viskas gerai
bet nieko, as labai optimistiskai nusiteikus, jau greitai savo mergyte dziaugsiuos gyvai, mazai ir beliko laukti
prisimenu, nestumo pradzioje, jau taaaip letai tos savaites ejo...6,7 ir t.t. O dabar jos tiesiog lekia
beje, 20 savaite, kai man dare echoskopa, gavau ir pora 3d nuotrauku, tai arba as sau prisigalvojau arba tikrai taip yra, bet dukryte mano kopija
idomu, kaip pasikeite per tiek laiko...
beje, mamytes, kartais, kai noriu pakelti sau nuotaika, skaitau sia temele: www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/vaiku-isdaigos/page/143
jukajuka parašė:
As jums taip baltai pavydziu, kad taip daznai turit galimybe pamatyti savo leliukus, suzinoti ju svorias viena echoskopa turejau pacioje pradzioje-6 sav. d…
man ir dare tik 4, 13 ir 20 sav , jei viskas ok, sake nebedarys, bet as eisiu uz pinigus del visa pikta, jei sugalvos nedaryt
gretyska parašė:
man ir dare tik 4, 13 ir 20 sav , jei viskas ok, sake nebedarys, bet as eisiu uz pinigus del visa pikta, jei sugalvos nedaryt![]()
mes uz ta viena vizita 6 sav. sumokejom $600 ir cia dar turedami sveikatos draudima... tai net nesidomiu, kokios butu kainos privaciai kur nors eiti. As geriau pataupysiu, ir vaikeliui ka nors nupirksiu, o be to pas mus tik vyras dirba, tai nenoriu svaistytis pinigais....ne tiek daug ir liko laukti iki tikrojo pasimatymo
Liks parašė:
Sveikos! Pasidziaugsiu - nusipirkom vezimeli!!! Funkcionalumas labai panasus I Genua, ir pats vezimelis gan panasus, bet kazka tokio turi, kad daaaug grazesnis man …
O kokio dydžio siuvates tuos flanelinius paklotėlius?
kaip tik šiandien važiuoju pirktis šios medžiagytes
Matrioskyte parašė:
mamytes o ar pirkot ka nors vaikelio bambytei gydyti?
Bambytei gydyti anksciau naudojamas buvo spiritas arba kalio permanganatas, bet spirito be recepto neisduoda
Sake dabar dažnai naudojamas tik muiliukas ir svarus vanduo
kai pagimdysite ir pasakys kaip ja prižiūrėti, jei neuzteks tik vandenuko tuomet gausite recepta spiritui
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai