romano parašė:
Vakar 23:15 pagaliau susitikau su savo mazyliuesu be galo laiminga. 56 cm 3kg 655 g. Ilgsius ;).gimdymas buvo komplikuotas. Dare cp. Aciu dievui viskas laiku i…
sveikinu!!!aukit dideli ir stiprus
romano parašė:
Vakar 23:15 pagaliau susitikau su savo mazyliuesu be galo laiminga. 56 cm 3kg 655 g. Ilgsius ;).gimdymas buvo komplikuotas. Dare cp. Aciu dievui viskas laiku i…
sveikinu!!!aukit dideli ir stiprus
oksana2012 parašė:
man terminas 16d irgi labai bijau kaip suprast kad gimdymas prasideda nors va kaip ir jus tiek ir su pirmu vaikuciu pagimdziau greit ir nelebai ka suvokiau,tik kaip…
O kaip greit
Baisiausia, kad nezinai kiek laiko reikia laukt, kad vaziuot i ligonine. Vienai viskas labai greit, o kitai tempiasi pora dienu...
vamva parašė:
sveikinu!!!aukit dideli ir stiprus![]()
![]()
romano parašė:
sveikinu
Frenezija parašė:
O kaip greit![]()
Baisiausia, kad nezinai kiek laiko reikia laukt, kad vaziuot i ligonine. Vienai vi…
tai va as ir to nezinau nesupratau kada tie sarimiai reguliarus kada ne vyras bande skaiciuot man tik erzino tai as nesigaudziau nieko ir dabar laba bijau kad nusprest skambint i ligonine
oksana2012 parašė:
man terminas 16d irgi labai bijau kaip suprast kad gimdymas prasideda nors va kaip ir jus tiek ir su pirmu vaikuciu pagimdziau greit ir nelebai ka suvokiau,tik kaip…
Tai va, kad gimdymas gimdymui nelygus
as ir atvaziavau i gimdymo namus, paziurejo sako viskas gimdom....visi 10
tai dabar sake jau nelaukt iki paskutines minutes..nes antras dar greiciau islys....tai ir biski kas pirscioju...vyras vis per danti trauka "gimdom"? Nes dar mazajireik pristatyt kazkam paziuret....atrodo viskas kuomplikuociau...
Simuutėėėė parašė:
Mano tai duodas kaip reikiant, kartais atrodo, kad prasikrapštys lauk, aš neskaičiuoju, nes reguliariai jis pas mane mankštinasi pilvelyje![]()
sveikutes mano irgi mazai juda,daznai skauda sirdi ar jei viskas gerai,buvo pas gine,sako viskas gerai,bet man vistiek neramu,nesulaukiu kada gims kai galesiu savo angela matyt ir jei padet kai reikes,o dabar nieko
Frenezija parašė:
...kaip tai...? As galvojau, kad po gimdimo nereguliarios menesines susireguliuoja ir pan. Gal ir durnas klausimas, bet jei jum nebuvo menesiniu, kaip jus pastojot.…
na 9mėn nėščia,tada 1m4mėn maitinau,bemaitinat pastojau tada 8mėn nėščia,o šiuo metu vėl maitinu ;-) o dėl pastojimo mėnesinės nebūtinos
Irma92 parašė:
Mes taip pat kraustemes. Buvo reikalu sutvarkyti maziuko daiktuspavargdavau siaubingai su tom dezem indu, rubu, batu ir visokiu kitu nieku
Bet savu namu ture…
Aš atsisėdus ant kėdės viską į spintą dėliojau
na šeštadienį jau planuoju pilnai ten persikraustyt jei mano kleckas dar nesumastys lyst, nes kitaip iš ligoninės grįžus abiems adaptuotis reikės naujoj vietoj :))
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai