mazastebuklelis parašė:
Pradzioje jie visi daug maz 2-3savaites noriai eina buna,po to kitas etapas prasideda.
Koks tas kitas etapas?
mazastebuklelis parašė:
Pradzioje jie visi daug maz 2-3savaites noriai eina buna,po to kitas etapas prasideda.
Koks tas kitas etapas?
Marlean parašė:
Koks tas kitas etapas?
Kai vaikai apsipranta darzely su nauja aplinka,ir pradeda suprasti,kad mama juos palieka visai dienai.
mazastebuklelis parašė:
Aisku ne visiems tai galioja,bet daugumoje buna taip.Mano dukrai irgi buvo taip pat.3sav.ejo noriai po to tempiau uz rankos o asaru kiek buvo.O ji nebuvo mamine,isv…
Tai gal siaip kokiu bedu darzely buvo, nesutarimu, gal kazkas blogai?
Nesu girdejus niekur apie toki etapa dar
Pradzioj daugumai sunku buna kaip tik, kai mama palieka, kelias savaites vaikai virkauja dar palikti. Bet kad laimingai paeitu kelias savaites, o po to persimainytu ir nenoretu tai nezinau, mano aplinkoj tokiu atveju nebuve
as tai dar neleisiu siemet mazosios per maza dar nuo kitu metu bandysim mano tas etapas ir buvo kai 2-3 savaites noriai ejo o paskui prie darzelio ir iskart isterijos buna aisku gal ne visiems bet didiesiems abiem taip buvo taip kad is anksto jei buna nereikia dziaugtis
gogis parašė:
Ar planuojate švęsti vaikuciu 2 metukų gimtadienį ir kur svesite ?
Svesim su seneliais, dedem ir tetom. Namuose, bet visi netilpsim, jei oras prastas bus lauke but negalesim, tai teks 2 gimtadienius daryt
gogis parašė:
Mano dukrytė eis nuo spalio pradžios į lopšelį,nes pastatė naują darziuka Giraitėje Kauno r. Tai priėmė,viskas gerai. Taip pat jaudinuosi kaip jai seksis. Rugsėjo 2…
Mes rugsejo 25?
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai