Šviesiaplaukė 29 parašė:
Panos, ar galima vartoti Rennie nuo rėmens nėštukėms? Jau nebegaliu apsikęsti kaip negera![]()
man ligoninei neleido gerti rennie ... :/
Šviesiaplaukė 29 parašė:
Panos, ar galima vartoti Rennie nuo rėmens nėštukėms? Jau nebegaliu apsikęsti kaip negera![]()
Šviesiaplaukė 29 parašė:
As pirmo nestumo metu net nezinodama piena nuolat vakarais ir net visos dienos begyje gerdavau, tai tik po to gine pasake kad jis nuo remens padeda (reguliuoja rugsti). Pabandykit, blogiau nebus ;)
Lamelaa parašė:
Nu va prikirtau taip norėtų bulvinių blynų..jaučiu dar kelis galėčiau sukirst..bet luktelsiu valandžiukę dar![]()
as vakar irgi bulvinius blynus kepiau
pirma karta, bet taaaip norejau! dabar kugelio eile laukia ;)
siandien buvau pas gydytoja, siaip privaciai eidavau, o dabar buvau poliklinikoj, galvoju nereiksmuz tyrimus bent moket.
tai supratau uz ka. pinigai mokami. ir nuotraukele gaudavau, ir neskubedavo...
o cia greit greit parode ir israse tyrimus.
maziukas davesi rankytem kojytem, mojavo :)) asara net isriedejo.. taip laukiu kiekvieno susitikimo, vis ramiau
Šviesiaplaukė 29 parašė:
Ji ir rekia vartiti nesciosioms kai kyla rugstys
Tanytee parašė:
Tanytee parašė:
Nu cia dabar, man tai gyd israse, ir visose vaistinese kur paklausit nesciosiom jis leistinas
As nusipirkau bet dar karteli tesuciulpiau, bet ten kiek pamenu gal kokias 4ias i diena galima, bijau pameluoti
Tai kad ten tokia kaip kreida kas ten gali buti blogo
Oi, merginos, duokit ikvepimo. Nors dabar tik 10-11sav bet atrodo jau nebegaliu. Pykinimas prasidejo nuo mazdaug 4sav. Ir taip nuo ankstyvo ryto iki vakaro, nakti, visada. Apie 6sav pradejau vemti, jokio maisto nesinori, vis per prievarta iki pat dabar kazka suvalgau. Ka beje dazniausiai ir isvemiu. Seniau vemdavau tik namie o dabar tai daros nekontroliuojama, bent po koki 10kartu per diena, neimanoma sulaikyt viesose vietose. Siaubas kazkoks su puikia nuotaika ejau i pasimatyma su mazyliu/e ir pradejau vemt vidury laisves alejos. O kur jau vemima lydintis nuovargis, skausmai, gerkles deginimas. Nors pirmas nestumas, bet gyvenime nebuciau pagalvojus, kad gali buti taip sunku. Taip noris verkt, kad tik viskas greiciau baigtusi ir galeciau pradet megautis nestumu.. ka daryt? Gal jus turit kokiu unikaliu ir patikrintu butu nuo vemimo ar siaip patarimu????
Beje, apie vaikeli taip pat suzinojau per valentino diena.
Kavaa parašė:
Sakė, kad jei pakils 38,5 ar daugiau, tai gerti paracetmolį. O kai paklausiau ar peršalimas nepakenks nėštumui, tai tik pasakė, kad "neaišku, ar pakenks ar ne" ir t…
Man susiklostė nesėkmingai ir įvyko persileidimas, bet savaičių buvo truputį mažiau
a-a-pupa parašė:
Pasiguosiu ir as.. dare man echo snd. Niekaip nejo pagauti sprando rauksles normaliai (siaip ginekologes privaciose klinikose ja visad matuoja kiek supratau iki 13 …
pozityviai tik pozityviai,galvokit,kad viskas bus gerai nepasiduok blogom mintim
Omerta parašė:
Ar miegat ant pilvuku? Ar jau nebe?as tai miegu...gal todel pilvas ir neauga
![]()
Pilvuką jau turiu, todėl nemiegu...
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai