akvile.jan. parašė:
Kad jau kalbam apie seima ar jus su savo vyrais panasus ar visiskos priesingybes?ar gyvenime pasiteisino rasti vyra kokio norejot ar tiesiog aplinkybes sutapo k…
Niu as buvau jau karta istekejusi. Deja, santuoka labai greitai isiro. Teisybe sakoma, kad gimus kudykiui santuoka buna isbandymo laikotarpis pirmus tris metus. Jei issilaiko tai po to ir kalnus galima kartu nuversti.... po daug metu kaip vienisa mama susipazinau su antru vyru. Esu begalo laiminga, sokineja, daro, rupinasi ir manim, ir mano vyresneliu (jam 13 ir paauglyste prasidejo, nera lengva),ir musu mazuoju. Pvz dabar net vel atostogu pasieme, kad man padetu, nes maziukui augimo suolis ir labai sunku siuo metu, ypac kai uzeina rekimo metas vakarais. Uztat nepamirstu ir as jam kokia staigmena padaryti ir taip parodyti, kad esu uz viska dekinga. Iki siandien nereikiaman namu ruosos darbais uzssiimti. Pareina apie 18val is darbo ir daro viska. Grieztai uzdraude ka daryti, liepe tik vaikais pasirupinti
as tai bent skalbinius tvarkau, kad kiek padeti. Pati zinau koki auksini vyra turiu, net drauges pavydi