P.IRMA parašė:
Pas jus nors ir letai, bet veiksmas vyksta![]()
Su kiekviena diena finisas vis artyn![]()
![]()
Aha skaitau ir aš ir baltai pavydžiu. Nes pas mane niekas nevyksta tik kasdien vis sunkiau vaikšosi
P.IRMA parašė:
Pas jus nors ir letai, bet veiksmas vyksta![]()
Su kiekviena diena finisas vis artyn![]()
![]()
Aha skaitau ir aš ir baltai pavydžiu. Nes pas mane niekas nevyksta tik kasdien vis sunkiau vaikšosi
DangėR parašė:
Man terminas 23 bet aciu dievui dar tokiu klausimu nesulaukiutik visi kaip tik nustemba kai pasakau kad neuzilgo gimdyt reiks
nes nesijauciu dar blogai
tf…
Jums gerai. Nes aš jau pavargau. Pažadina skambučiai tai dabar garsą išjungiu
Tai atsikėlus randu sms tiek telefone tiek internete
as irgi del nestumo jauciuos puikiai, aisku jaucias, kad 11 kg priaugta i pilvuka, bet nesijauciu nescia, kas kelios dienos kelionese, pasivaiksciot labai daug einam, leistu vyras tai su dviraciu ar su rieduciais dar pralekciau...
tik va savaite laiko kaip kenciu laaaabbbbaaaaaiiiiii stipru danties skausma, puse jo viena nakti ssiroviau nebeistverus, liko kita puse, ne is vietos, ejau pas 3 stomotologes, nei viena neapsiima traukt, vaistinej paracetamolio pasiule, net neapsimoka gert, nepades, kazkada isgeriau, suveike 30 minuciu tai kam gert, uzsipilu rugio ant to danties, isgrauzia viska, isspjaunu gokciodama
jau smegenyse zaizdos daros, bet kokiom 45 min nuima skausma, naktys bemieges, nei su leliuku nereix tiek keltis
greiciau uztad noriu gimdyt ir bekt rautis dantuka
o liko nedaug, apie savaite, nors terminas pagal echo poryt....
o nei zinutes nei skambuciai nevargina, nes net nezinojo daug kas, kad laukiuos, tik artimiausi zmones ir bendradarbiu burys
va atsilus orams buvo kokiem 50 zmoniu staigmena, kai is po zieminiu drabuziu mano arbuzelis pasirode per miestelio svente, bet jie tik dbr suzinojo tai galvoja man dar kokie 3 menesiai like
Mane jau irgi nervas ima nei gulet nei sedet normaliai neišeina kiekvieną rytą vos neverkiu kaip čia reikės kelnes apsimaut,per tą pilvą niekas neišeina,dar kažkoks pykinimas išlindo,apie paruošiamuosius net nesneku,suriecia skausmelis kartais jaučiuosi kaip "i tą vietą" gavus smarkokai, man terminas 19 diena bet jau kasdien skaiciuoju kad va dar viena diena,praėjo,oi jau norisi greičiau,nieko nebijau jau,ir judrus mažylis pilvelyje,spaudžia viską,ech
Anemun parašė:
Sveikos paneles gime musu geguziukas vakar ryta 3900 kg 52 cm . Gimdymas buvo greitas ir lengvas .
pasaka, sveikinimai!!!! bukit sveiki, laimingi!!!
zivile 34 parašė:
as irgi del nestumo jauciuos puikiai, aisku jaucias, kad 11 kg priaugta i pilvuka, bet nesijauciu nescia, kas kelios dienos kelionese, pasivaiksciot labai daug eina…
Na pas mane ir daug kas nežinojo. Pakanka ir tų artimųjų atakos man
mummy2 parašė:
Va va man irgi kamstis seniai pasišalinęs, kaklelis praviras, skausmai iš proto varo, ne kiek nepakenciami, kiek užkniso jau, o vis dar vaikštau![]()
Jo, kieteja- kaip puntukas pasidaro
zivile 34 parašė:
as irgi del nestumo jauciuos puikiai, aisku jaucias, kad 11 kg priaugta i pilvuka, bet nesijauciu nescia, kas kelios dienos kelionese, pasivaiksciot labai daug eina…
Gvazdikeliu aliejus nuima skauma, tik ji praskiest reikia ir nzn ar nesciosioms tinka, tai pasidomekit
Anemun parašė:
Sveikos paneles gime musu geguziukas vakar ryta 3900 kg 52 cm . Gimdymas buvo greitas ir lengvas .
Sveikinimai!!
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai